ILMOITUS Yotuel: Haluatko vaaleammat hampaat? - Näillä tuotteilla asia hoituu turvallisesti kotona - Yotuel - Ilta-Sanomat
Mainos

Haluatko vaaleammat hampaat? - Näillä tuotteilla asia hoituu turvallisesti kotona

Julkaistu: 8.10.2015 13:54

ILMOITUS Yotuel-tuotteilla hampaiden valkaisu on turvallista, nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi ne huolehtivat suusi ja hampaidesi hyvinvoinnista.

Yotuel-tuotteet eivät vahingoita hammaskiillettä, ja ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta ne puhdistavat hampaat perusteellisesti sekä suojaavat niitä reikiintymiseltä.

Yotuelin vaahtoamattomat tahnat sopivat henkilöille, joilla on herkät limakalvot, sekä aftoista kärsiville. Yotuel-tuotteista löydät tarpeesi mukaiset ratkaisut pinnallisten tummentumien poistosta ammattilaisten tekemiin valkaisuihin.

Tummentumia poistavat tahnat

Yotuel Classic ja Pharma-tahnat valkaisevat hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta.

Niiden valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan yhteisvaikutukseen: papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymin, joka valkaisee hampaita, ja koivusta saatavan ksylitolin, joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä.

» Lue lisää tummentumia poistavista tahnoista

Valkaisevat tahnat

All-In-One-hammastahmojen valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä.» Lue lisää valkaisevista tahnoista

Valkaisukynä Yotuel Pen

Yotuel Pen -valkaisukynä poistaa esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia sekä valkaisee hammasluun sävyä.  Vaikuttavana aineena on 0,3 % karbamidiperoksidi. Valkaisukynää voi käyttää useita kertoja päivässä, missä ja milloin vain. Mintun maku raikastaa hengitystä.

» Lue lisää Youtuel Pen -valkaisukynästä

Yotuel Patient-kotivalkaisu

Yotuel Patient-kotivalkaisu sisältää karbamidiperoksidin (16 %) lisäksi ksylitolia ja kaliumfluoridia. Tuote sopii potilaille, jotka haluavat helpon ja hellävaraisen kotivalkaisuhoidon ammattilaisen opastamana, sekä vastaanottovalkaisun jatko- ja ylläpitohoidoksi.

» Lue lisää Yotuel Patient -kotivalkaisusta

Yotuel -suuvesi

Yotuel-suuvesi tehostaa Yotuel-sarjan hammastahnojen vaikutusta. Se estää hammaskiven muodostumista sisältämänsä pyrofosfaatin avulla ja auttaa pitämään hampaat puhtaina ja luonnollisen valkoisina.

» Lue lisää Yotuel-suuvedestä

Yotuel -purukumi

Yotuel-hammastahnojen rinnalle on kehitetty purukumit, joiden sisältämät papaiinientsyymi ja ksylitoli yhdessä valkaisevat esimerkiksi kahvin, teen, punaviinin ja tupakan tummentamia hampaita kiillettä vahingoittamatta.

» Lue lisää Yotuel-purukumista

Ammattilaisten tekemähampaiden valkaisu

Tehokkain ja nopein tapa valkaista hampaat on suunhoidon ammattilaisen tekemä hampaiden valkaisu. Yotuel-tuotesarjaan kuuluu myös ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja valkaisutuotteita.

» Lue lisää ammattilaisten tekemästä hampaiden valkaisusta

Lue myös nämä: