Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 8.5.2019 6:17

Yksi kuollut ja useita haavoittunut kouluampumisessa Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa yksi oppilas on kuollut ja useita haavoittunut kouluampumisessa Coloradon osavaltiossa, kertoo poliisi. Kaksi epäiltyä ampujaa on otettu kiinni. He ovat olleet oppilaita koulussa, jossa he avasivat tulen.

Ampuminen sattui tiistai-iltapäivällä paikallista aikaa koulussa, jossa käy kaikenikäisiä lapsia. Viranomaisten mukaan uhrit olivat 15-vuotiaita tai sitä vanhempia.

Poliisin mukaan osa haavoittuneista on kriittisessä tilassa. Lue lisää täältä.

Pompeo ei mennytkään Saksaan, vaan Irakiin

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo on saapunut yllätysvierailulle Irakiin. Pompeon piti alun perin matkustaa Arktisen neuvoston kokouksesta Rovaniemeltä Saksaan, mutta hän perui vierailunsa "tähdellisempien asioiden" vuoksi.

Pompeo tapasi Irakin pääkaupungissa Bagdadissa muun muassa maan pääministerin ja presidentin.

Vierailu tulee vain pari päivää sen jälkeen, kun Yhdysvallat ilmoitti lähettävänsä lentotukialuksen ja joukkoja Lähi-itään tarkoituksenaan antaa suora viesti Iranille. Lue lisää täältä.

Ihme Anfieldilla – Liverpool on Mestarien liigan finaalissa

Ihmettä kotistadionillaan Anfieldilla toivonut ja jahdannut Liverpool voitti vieraansa Barcelonan 4–0 jalkapallon Mestarien liigan välierän toisessa osassa, ja eteni kesäkuun alussa Madridissa pelattavaan Mestarien liigan loppuotteluun yhteismaalein 4–3.

Barcelona tuli Anfieldille vapunpäivänä ottamansa 3–0-voiton turvin, eikä Liverpoolilla ollut useimmankaan ekspertin mielessä mitään muuta toivoa kuin, no ihme. Ja vaikka Divock Origi vei Liverpoolin 1–0-johtoon jo 7. minuutilla, ei avauspuoliajalla enää lisää maaleja nähty ja Barcelonan etumatka oli vielä huippujoukkueelle riittävän tukeva.

Toisen puoliajan ensimmäisellä kymmenminuuttisella rävähti: kaksi maalia, ja yhteismaalit yhtäkkiä tasan 3–3.

Liverpoolin historiaan nimensä kirjasi hollantilainen Georginio Wijnaldum. Hän tuli vaihdosta kentälle toisen puoliajan alkuun, ja iski 54. minuutilla 2–0 ja vain pari minuuttia myöhemmin 3–0. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta