Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.5.2019 5:32

HS Kuukausiliite: Maarit Feldt-Rannan syöpähoidot lopetettu – elinaikaa kuukausia

Mahasyöpää sairastava ex-kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd) kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa, että hänellä on elinaikaa ehkä joitakin kuukausia.

Hän saa palliatiivista hoitoa, jolla lievitetään kipuja ja helpotetaan parantumattomasti sairaan oloa. Lue lisää täältä.

Oulun poliisi: Kauppakeskus Valkeaan kohdistettu uhkaus

Oulussa sijaitsevaan kauppakeskus Valkeaan on kohdistettu uhkaus, ilmoittaa Oulun poliisilaitos Twitterissä.

Poliisi kertoo olevansa tietoinen anonyymissä Tor-verkossa julkaistusta uhkauksesta, jonka päivämääräksi on merkitty 5. toukokuuta. Lue lisää täältä.

Pohjois-Korea laukaisi useita ohjuksia – ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017

Pohjois-Korea on laukaissut useita lyhyen kantaman ohjuksia, kertoo Etelä-Korean armeija.

Ohjukset laukaistiin Pohjois-Korean itärannikolla sijaitsevasta Wonsanin kaupungista kohti itää lauantaiaamuna noin kello 9 paikallista aikaa. Kyseessä oli maan ensimmäinen ohjuslaukaisu sitten vuoden 2017. Lue lisää täältä.

Hiilidioksidivero paras tapa vähentää kasvihuonekaasuja, sanoo tuore raportti

Hiilidioksidivero olisi tehokkain tapa vähentää kasvihuonekaasupäästöjä, selviää tuoreesta Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n julkaisemasta raportista.

Raportin mukaan 70 dollarin maksu tonnin hiilidioksidipäästöistä auttaisi pitämään ilmastonlämpenemisen tavoitellussa kahdessa asteessa. Lue lisää täältä.

Hirvikolareiden sesonkiaika on taas käsillä

Autoilijoiden kannattaa huomioida, että hirvikolareiden määrä lisääntyy eri puolilla Suomea taas lähiviikkoina.

Suurin vuodenaikapiikki hirvikolareiden määrässä osuu syksylle, jolloin hirvillä on kiima-aika ja niitä myös metsästetään – mutta toinen ajanjakso, jolloin sattuu paljon kolareita on touko-kesäkuussa. Lue lisää täältä.

Rillit huurussa -tähdestä tulee isä

Huippusuositun Rillit huurussa -sarjan tähdestä Johnny Galeckista tulee isä.

Galecki, 44, ja hänen tyttöystävänsä Alaina Meyer, 21, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Pari julkisti asian perjantaina Instagramissa. Lue lisää täältä.

Brittijuoksija saanut tappouhkauksia Caster Semenyaa koskevien lausuntojensa takia

Brittijuoksija Lynsey Sharp paljastaa saaneensa tappouhkauksia Caster Semenyaa koskevien lausuntojensa takia. Hän on aiemmin puhunut eteläafrikkalaisen ”edusta” keskimatkoilla.

– Olen saanut tappouhkauksia. Perhettäni on uhattu, ja siinä tilanteessa en halua olla, 28-vuotias Sharp sanoi BBC:lle Timanttiliigan Dohan kilpailun jälkeen. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta