Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

1.5.2019 5:52

"Nuori mies nukkuu bussipysäkillä, jalat eivät kanna" – Vappu sujunut tavalliseen tapaan

Vapunvietto on sujunut ympäri Suomea tavanomaiseen tapaan ja suhteellisen rauhallisesti, kerrotaan poliisin tilannekeskuksista. Helsingin poliisin mukaan vappu on muistuttanut tavallista viikonloppua. Häiriöitä ovat aiheuttaneet muun muassa liian humalaiset ja väkivaltaiset ihmiset. Myös kotikäyntejä on ollut paljon.

Lounais-Suomen ja Oulun poliisin tilannekeskuksista sanotaan, että mitään tavanomaisuudesta poikkeavaa ei ole yön aikana tapahtunut.

Twitter-maratonin järjestänyt Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessa, että maratonin aikana poliisilla oli Pirkanmaalla yhteensä 302 tehtävää ja Keski-Suomen alueella 106 tehtävää.

Sisä-Suomen poliisilaitos tviittasi yöllä muun muassa, että nuori mies nukkuu bussipysäkillä, eivätkä miehen jalat kanna ja että vanhempaa rouvaa ei saada ravintolasta ulos, koska nainen on niin humalassa. Lue lisää täältä.

Kaarinassa palava teollisuushalli tupruttaa runsaasti savua – ihmisiä kehotetaan pysymään sisällä

Kaarinassa Varsinais-Suomessa palava teollisuushalli tupruttaa ilmaan runsaasti savua, varoittaa pelastuslaitos. Makarlantiellä Piikkiössä sijaitsevan hallin lähialueella asuvia ihmisiä kehotetaan pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ilmanvaihto.

Pelastuslaitos sai palosta hälytyksen puoli neljän aikaan yöllä. Syttymissyystä ei ole tietoa. Lue lisää täältä.

USA:n ulkoministeri väittää CNN:llä: Maduro oli valmis lähtemään Venezuelasta, mutta Venäjä sai hänet jäämään

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo väittää CNN:n haastattelussa, että Venezuelan presidentti Nicolas Maduro oli valmis lähtemään Venezuelasta tiistaina aamulla, mutta Venäjä sai houkuteltua Maduron jäämään.

Venäjä kiistää väitteen. Venäjän ulkoministeriön tiedottaja sanoo CNN:lle, että tieto on väärä. Hänen mukaansa Yhdysvallat yrittää parhaansa lannistaakseen Venezuelan armeijan ja käyttää nyt valheita osana informaatiosotaa. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?