Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

Julkaistu: 28.4.2019 5:35

Kaliforniassa synagoga-ampumisessa kuoli yksi – epäilty tekijä poliisin hallussa

Kaliforniassa tehdyssä synagoga-ampumisessa on kuollut yksi ihminen ja kolme on haavoittunut, kertovat viranomaiset. Poliisi kertoo ottaneensa epäillyn ampujan kiinni.

Paikallinen pormestari Steve Vaus sanoo, että hänen tietojensa mukaan haavoittuneiden vammat eivät ole hengenvaarallisia. Pormestarin mukaan yksi haavoittuneista on rabbi. Lue lisää täältä.

Kysely: Brexit-kansanäänestystä ei olisi koskaan pitänyt järjestää, sanoo valtaosa briteistä

Enemmistö briteistä on sitä mieltä, että brexit-kansanäänestystä ei olisi koskaan pitänyt järjestää, ilmenee brittilehti Observerin kyselystä.

Kyselyn mukaan jopa 49 prosenttia konservatiivien kannattajista ajattelee nyt, että kansanäänestys oli lopulta huono idea. Oppositiossa olevan työväenpuolueen kannattajista tätä mieltä on miltei kolme neljästä. Lue lisää täältä.

Nosturi rysähti autojen päälle Seattlessa, neljä kuoli

Neljä ihmistä on kuollut nosturionnettomuudessa Seattlessa, uutisoi The Seattle Times -lehti verkkosivuillaan.

Rakennustyömaalla käytössä ollut nosturi kaatui kadulle autojen päälle lauantaina iltapäivällä paikallista aikaa. Lue lisää täältä.

Sudanissa protestiliike ja sotilasjohtajat pääsivät sopuun vallanjaosta

Sudanissa protestiliikkeen johtajat ja maata hallitseva sotilasneuvosto ovat päässeet sopuun vallanjaosta.

Sopimuksen mukaan maahan perustetaan siviileistä ja armeijan edustajista koostuva neuvosto, jonka on määrä muodostaa Sudaniin siviilihallinto siirtymäkauden ajaksi. Lue lisää täältä.

Brasilialaismalli lyyhistyi catwalkilla ja kuoli

Sao Paulon muotiviikko päättyi traagisesti, kun 26-vuotias brasilialainen malli Tales Soares lyyhistyi catwalkilla ja kuoli.

Paikallinen media kertoo, että lääkintähenkilökunta riensi välittömästi Soaresin luokse. Mies kuljetettiin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Lue lisää täältä.

Guaido kehottaa kannattajiaan lähtemään kaduille 1. toukokuuta: ”Historian suurin marssi”

Venezuelan oppositiojohtaja Juan Guaido kehottaa kannattajiaan lähtemään kaduille 1. toukokuuta.

Guaidon mukaan luvassa on maan ”historian suurin marssi”, joka lyö painetta presidentti Nicolas Madurolle. Lue lisää täältä.

Roope Hintz jatkaa hirmuvedossa – nousi huipputehoilla pörssikärkeen

Dallas Starsin suomalaistulokkaat ottivat isoa roolia, kun Stars tasoitti 4–2-vierasvoitollaan NHL:n pudotuspelisarjan 1–1:een St. Louisia vastaan.

Väkevää kevätkautta pelaava Roope Hintz (2+1) oli joukkueensa ykköspyssy. Hintz nousi pudotuspelien tulokkaiden pistepörssin kärkeen tehoilla 4+3, mikä on myös Starsin joukkueen kovin saldo. Lue lisää täältä.