Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 28.3.2019 5:30

Lauri Markkasen kausi ohi

NBA-seura Chicago Bullsin suomalaistähden Lauri Markkasen, 21, kausi on ohi. Hän kävi tutkimuksissa kärsittyään nopeasta sykkeestä ja uupumuksesta tiistain kamppailussa Toronto Raptorsia vastaan.

– Tässä vaiheessa kaikki on näyttänyt normaalilta, mutta varotoimena lääketieteellinen tiimi on suositellut lisätutkimuksia seuraavan 10–14 päivän aikana, seuran tiedotteessa todetaan. Lue lisää täältä.

Itä-Helsingin iso poliisioperaatio päättyi – kohdehenkilö poliisin hallussa

Iso poliisioperaatio Itä-Helsingissä Humikkalantiellä on päättynyt aamuyöllä, ja kohdehenkilö on poliisin hallussa. Rikosnimikkeet ovat virkamiehen väkivaltainen vastustaminen ja ampuma-aserikos.

Aiemmin kerrottiin, että poliisilla oli mahdollisesti vaaralliseen henkilöön liittyvä tehtävä Vesalan kaupunginosassa. Alue erään omakotitalon ympärillä oli eristetty. Lue lisää täältä.

Boeing vahvisti tehneensä luvatut korjaukset turmakonemalliinsa

Yhdysvaltalainen lentokonevalmistaja Boeing vahvisti keskiviikkona tehneensä lupaamansa korjaukset turmakonemallinsa ohjelmistoihin.

Boeing 737 Max -konetyypin tietojärjestelmiä on epäilty vialliseksi kahden tuhoisan lento-onnettomuuden jälkeen. Lue lisää täältä.

Italian sisäministeri: Siirtolaiset kaappasivat heidät pelastaneen aluksen Libyan edustalla

Italian sisäministerin mukaan siirtolaiset ovat kaapanneet heidät pelastaneen aluksen haltuunsa Libyan edustalla. Alus poimi siirtolaiset kyytiinsä tiistai-iltana ja suuntasi takaisin kohti Libyan pääkaupunkia Tripolia.

Sisäministeri Matteo Salvini sanoi keskiviikkona, että ennen satamaan saapumista alus muutti yllättäen kurssiaan ja suuntasi kohti Eurooppaa. Lue lisää täältä.

Laaja sähkökatko kurittaa yhä Venezuelaa

Venezuelassa kansalaisten elämää vaikeuttava laaja sähkökatko on jatkunut jo kolmatta päivää.

Maan hallitus ei ole antanut virallisia tietoja katkon laajuudesta, mutta sosiaalisen median käyttäjien mukaan se vaikuttaa 21:een Venezuelan 23 osavaltiosta. Lue lisää täältä.

Seattlessa ampumavälikohtaus – kaksi kuollut

Kaksi ihmistä on kuollut ja kaksi muuta haavoittunut ampumavälikohtauksessa Seattlessa.

Poliisin mukaan lainvalvontaviranomaiset ovat pidättäneet yhden henkilön tekoon liittyen. Lue lisää täältä.

Prinssi William Uuteen-Seelantiin osoittamaan kunniaa moskeijaiskujen uhreille

Prinssi William matkustaa ensi kuussa Uuteen-Seelantiin osoittamaan kunniaa kahden viikon takaisten moskeijaiskujen uhreille.

50 ihmistä kuoli maaliskuun 15. päivänä Christchurchissa, kun asemies avasi tulen kahdessa moskeijassa. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta