Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

Julkaistu: 3.3.2019 5:30

Yonhap: Etelä-Korea ja Yhdysvallat lopettavat isot yhteiset sotaharjoituksensa

Etelä-Korea ja Yhdysvallat aikovat lopettaa yhteiset Key Resolve- ja Foal Eagle -sotaharjoituksensa, kertoo eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap.

Maiden puolustusministerit Jeong Kyeong-doo ja Patrick Shanahan päättivät asiasta lauantain puhelinkeskustelunsa aikana. Lue lisää täältä.

Trump ryöpytti taas Muellerin Venäjä-tutkintaa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on jälleen kritisoinut värikkäin sanankääntein erikoissyyttäjä Robert Muellerin Venäjä-tutkintaa.

CNN:n ja Washington Postin mukaan Trump ryöpytti Muelleria ja monia poliittisia vastustajiaan tyypillisen rönsyilevässä kaksituntisessa puheessaan konservatiivien CPAC-konferenssissa National Harborissa Marylandissä. Lue lisää täältä.

Venäjän ulkoministeri syyttää Yhdysvaltoja puuttumisesta Venezuelan sisäisiin asioihin

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov tuomitsee Yhdysvaltain toiminnan Venezuelan kriisissä.

Yhdysvaltain ulkoministerin Mike Pompeon kanssa puhelimessa keskustellut Lavrov kritisoi Yhdysvaltoja ”räikeästä puuttumisesta” Venezuelan sisäisiin asioihin. Lue lisää täältä.

Tulipalo tuhoaa puisen omakotitalon Kouvolassa

Tuleen syttynyt omakotitalo tuhoutuu kokonaan Kouvolassa, kertoo pelastuslaitos.

Vielä ei ole tiedossa, oliko talossa asukas paikalla. Pelastuslaitos on sammuttanut puolitoistakerroksista puutaloa ulkoa käsin. Lue lisää täältä.

Tänään on laskiaissunnuntai

Tänään vietetään laskiaissunnuntaita, ja sitä seuraa alkavalla viikolla laskiaistiistai. Kumpikaan päivistä ei ole liputuspäivä tai virallinen pyhäpäivä.

Perinteisesti laskiaisena alkaa pääsiäisen odotus, ja juhlan nimi juontuu paastoon laskeutumisesta. Sen viettoon kuuluu sekä kirkollisia että pakanallisia perinteitä. Lue lisää täältä.

David Beckhamin patsas paljastettiin

Entisen huippujalkapalloilijan David Beckhamin, 43, patsas paljastettiin lauantaina Kaliforniassa.

Patsashankkeen takana on Beckhamin ex-seura Los Angeles Galaxy, joka halusi osoittaa kunniaa Englannin maajoukkueen entiselle kapteenille. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?