Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

17.2.2019 5:22

Trumpin ehdokas peruu tarjouksensa ryhtyä Yhdysvaltain YK-lähettilääksi

Fox-televisiokanavan entinen uutisankkuri ja ulkoministeriön tiedottaja Heather Nauert peruu tarjouksensa ryhtyä Yhdysvaltain YK-lähettilääksi. Hän perustelee asiaa perhesyillä.

Nauert sanoo, että kaksi edellistä kuukautta ovat olleet hänen perheelleen uuvuttavia ja perheen kannalta on parasta, että hän peruu tarjouksensa. Lue lisää täältä.

Yhdysvaltojen toinen avustuslasti laskeutui Venezuelan ja Kolumbian rajalle

Yhdysvaltojen toinen avustuslasti on saapunut Venezuelan ja Kolumbian rajalle, kertoo CNN. Yhdysvaltojen kehitysyhteistyöviraston mukaan Yhdysvaltain rahtilentokone lähti Miamista Floridasta ja laskeutui Kolumbian Cucutaan lauantaina.

Lastissa on mukana elintarvikkeita, joilla voidaan ruokkia noin 3 500 lasta sekä hygieniatarvikkeita noin 25 000 ihmiselle. Lue lisää täältä.

Saudi-Arabia puolustaa kännykkäsovellusta, joka kriitikoiden mukaan mahdollistaa naisten liikkeiden seuraamisen

Saudi-Arabia puolustaa Yhdysvaltojen ja ihmisoikeusryhmien kritisoimaa kännykkäsovellusta, joka sallii miesten seurata naissukulaistensa liikkeitä.

Saudi-Arabian sisäministerin mukaan kriitikot yrittävät politisoida sovelluksen ja systemaattisesti kampanjoida sen puolesta, että sovelluksen käyttötarkoitus kyseenalaistetaan. Lue lisää täältä.

Maanvyörymä vei talon mennessään Norjassa, yksi kuoli

Norjassa yksi ihminen on kuollut maanvyöryn vietyä talon mennessään maan keskiosassa.

Poliisin mukaan talossa oli kaksi ihmistä, joista toinen onnistui pelastautumaan ulos ja hälyttämään apua. Lue lisää täältä.

Poliisi ja mielenosoittajat ottivat yhteen Tunisiassa – taustalla nuoren miehen kuolema poliisiasemalla

Tunisiassa poliisi ja mielenosoittajat ottivat yhteen sen jälkeen, kun nuori mies kuoli poliisiasemalla lähellä Hammametin kaupunkia.

Silminnäkijöiden mukaan poliisi käytti kyynelkaasua hajottaakseen väkijoukon. Lue lisää täältä.

Tuhannet ihmiset saapuivat saattamaan jalkapallotähti Emiliano Salaa viimeiselle matkalleen

Tuhansia ihmisiä kokoontui lauantaina pieneen argentiinalaiskylään jättämään viimeisiä jäähyväisiä jalkapallotähti Emiliano Salalle.

Yleisö osoitti suosiota, ja jotkut itkivät avoimesti, kun arkku kuljetettiin Progreson kylästä ruumisautolla yksityiseen tilaisuuteen, jossa Salan ruumis oli määrä tuhkata. Lue lisää täältä.

Jackie Kennedy Onassiksen sisar Lee Radziwill on kuollut

Jacqueline Kennedy Onassiksen nuorempi sisar Lee Radziwill on kuollut 85-vuotiaana.

Tyyli-ikonina tunnettu Radziwill nukkui mediatietojen mukaan pois perjantaina New Yorkissa. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?