Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

14.1.2019 5:24

May varoittaa: parlamentti todennäköisemmin estää brexitin kuin päästää maan irtautumaan EU:sta ilman erosopimusta

Britannian pääministeri Theresa May varoittaa, että parlamentti todennäköisemmin estää brexitin kuin päästää maan irtautumaan Euroopan unionista ilman erosopimusta.

– Westminsterissä on joitakin, jotka toivovat viivyttävänsä tai jopa pysäyttävänsä brexitin ja jotka aikovat käyttää kaikkia mahdollisia keinoja tehdäkseen sen, May aikoo sanoa maanantain puheessaan ennakkotietojen mukaan. Lue lisää täältä.

Puukotuksen kohteeksi joutuneen Gdanskin pormestarin tila erittäin vakava

Puukotuksen kohteeksi sunnuntain hyväntekeväisyystapahtumassa joutuneen Gdanskin pormestarin Pawel Adamowiczin tila on erittäin vakava.

Poliisin tiedottajan mukaan epäilty tekijä on 27-vuotias kaupungissa asuva mies. Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki on tuominnut hyökkäyksen. Lue lisää täältä.

Suureen osaan maata ennustetaan täksi päiväksi huonoa ajokeliä

Ajokeli on tänään huono suuressa osassa maata. Ilmatieteen laitoksen mukaan Suomeen on saapunut lännestä lumisadealue, joka leviää vähitellen itään.

Kaakkois-Suomessa lumentulo voi olla ajoittain sakeaa. Lue lisää täältä.

Bolivia luovutti Italian poliisia pakoilleen ex-vasemmistosissin italialaisviranomaisille

Bolivia on luovuttanut Italian viranomaisille entisen italialaisen vasemmistosissin, joka onnistui pakoilemaan italialaisviranomaisia vuosikymmeniä.

Entinen vasemmistosissi Cesare Battisti pantiin eilisiltana lentokoneeseen, joka lähti kohti Roomaa Bolivian Santa Cruzista. Lue lisää täältä.

Lännen Media: Syyttäjien, tuomarien ja poliisin kokema häirintä aiempaa yleisempää

Syyttäjät, tuomarit ja poliisit kokevat häirintää enemmän kuin aiemmin, kertoo Lännen Media. Syyttäjäyhdistyksen, Tuomariliiton ja Poliisihallituksen mukaan häiriköinti on lisääntynyt selvästi viime vuosina.

Esimerkiksi viime vuonna tuomarit ja syyttäjät tekivät yhteensä 12 rikosilmoitusta kunnianloukkauksista tai yksityiselämää koskevan tiedon loukkauksista. Lue lisää täältä.

Patrik Laineen tykki puhui tulisesti – suomalaistähti nousi harvinaiseen joukkoon

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine onnistui maalinteossa, kun Winnipeg Jets voitti kotonaan Anaheim Ducksin jatkoajalla 4–3.

Laine on vasta NHL-historian seitsemäs pelaaja, joka on tehnyt vähintään 25 maalia jokaisella kolmella kaudella ennen 21-vuotissyntymäpäivää. Lue lisää täältä.

Jasper Pääkkönen Critics' Choice Awards -gaalassa

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen poseerasi kuvaajille tottuneesti Critics' Choice Awards -gaalan sinisellä matolla sunnuntaina Santa Monicassa.

Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman oli palkintogaalassa ehdolla parhaaksi elokuvaksi ja sen ohjaaja Spike Lee parhaaksi ohjaajaksi. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?