Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

3.1.2019 5:30

Trump kieltäytyi hyväksymästä demokraattien ehdotusta – hallinnon sulku jatkuu Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump kieltäytyi keskiviikkona hyväksymästä demokraattien ehdotusta, jolla osittain suljettuna oleva hallinto olisi saatu avattua. Asiasta kertoo muun muassa Washington Post.

Trump tapasi kongressin demokraattien ja republikaanien tärkeimpiä lainsäätäjiä keskiviikkona Valkoisessa talossa, mutta merkkejä sopuun pääsystä ei ollut nähtävissä. Lue lisää täältä.

Norjassa kadonneiden suomalaisten etsinnät jatkuvat aikaisintaan aamulla

Kolme suomalaista miestä ja ruotsalainen nainen ovat kateissa Norjan tuntureilla. Alueella on tapahtunut useita lumivyöryjä, ja poliisi pelkää nelikon joutuneen vyöryn alle.

Etsinnät on toistaiseksi keskeytetty lumivyöryvaaran ja huonon näkyvyyden vuoksi. Niitä on tarkoitus jatkaa aikaisintaan torstaina aamulla. Lue lisää täältä.

”Keltaliivien” johtohahmo pidätettiin Ranskassa

”Keltaliiviliikkeen” johtohahmoihin kuuluva Eric Drouet on pidätetty jälleen Ranskassa, kertoo uutistoimisto AFP.

Lähteen mukaan poliisi otti miehen kiinni keskiviikkona, koska tämä oli järjestänyt Pariisin keskustassa mielenosoituksen ilman ennakkoilmoitusta. Lue lisää täältä.

USA:n puolustusministerinä aloittanut Shanahan: Meidän pitää muistaa Kiina, Kiina, Kiina

Yhdysvaltain tuore virkaa tekevä puolustusministeri Patrick Shanahan on kehottanut ensi töikseen armeijaa pitämään mielessään Kiinan tuomat uhat, kertoo maan puolustusvoimissa työskentelevä viranomaislähde.

Uutiskanava CNN:n mukaan Shanahan toi näkemyksensä esiin keskiviikkona Pentagonissa, missä hän tapasi armeijajohtoa. Lue lisää täältä.

Suomi kaatoi jatkoajalla Kanadan nuorten MM-jäillä

Suomi raivasi tiensä nuorten MM-kisojen mitalipeleihin kolmen vuoden tauon jälkeen, kun se kaatoi Kanadan Vancouverissa jatkoajalla maalein 2–1.

Jatkoajalla voittomaalin teki puolustaja Toni Utunen vajaa viisi minuuttia ennen loppua. Lue lisää täältä.

Neljä suomalaista valittiin NHL:n tähdistöotteluun

Tämän vuoden NHL:n tähdistöottelussa San Josessa nähdään poikkeuksellisen kova suomalaiskattaus.

Ensimmäistä kertaa mukana ovat pistepörssin kärkikahinoissa koko kauden keikkunut Mikko Rantanen, Sebastian Aho ja tulokaspuolustaja Miro Heiskanen. Konkarivahti Pekka Rinne täydentää suomalaisnelikon. Lue lisää täältä.

Muusikko Daryl Dragon on kuollut

Laulaja ja pianisti Daryl Dragon on kuollut 76-vuotiaana.

Dragon tunnettiin parhaiten 1970-luvun soft rock -duo Captain & Tennillestä, jonka hitteihin lukeutuvat Love Will Keep Us Together, Muskrat Love ja Do That to Me One More Time. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?