Yön uutiset: lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: lue mitä tapahtui, kun nukuit

27.12.2018 5:40

Donald Trump vieraili yllättäen Irakissa ensi kertaa presidenttikaudellaan

Trump tapasi yhdysvaltalaisjoukkoja Irakissa keskiviikkona. Trumpin oli ilmeisesti tarkoitus tavata myös Irakin valtiojohtoa, mutta uutistoimisto Reuters kertoo, että tapaaminen on Irakin pääministerin kansian mukaan peruuntunut erimielisyyksien vuoksi.

Trump puolusti lisäksi yllätyspäätöstään vetää Yhdysvaltain joukot Syyriasta. Samalla hän julisti, että Yhdysvaltain rooli maailmanpoliisina on päättynyt.

Lue lisää tästä.

Amerikkalaismies onnistui historiallisessa Etelämantereen ylityksessä – matka kesti lähes kaksi kuukautta

Colin O’Bradysta tuli ensimmäinen ilman apukeinoja Antarktiksen ylittänyt ihminen. O’Brady, 33, lähti ennätysyritykseensä marraskuun 3. päivä ja saapui 1 500 kilometrin urakkansa maaliin 54 päivää myöhemmin 26. joulukuuta.

Lue lisää tästä.

New Yorkissa pörssit ponkaisivat nousuun

New Yorkin pörssin eeppiseksi kuvailtu syöksylasku päättyi vihdoin keskiviikkona, kun pörssin kolme tärkeintä indeksiä päätyivät plussalle. Down Jones rikkoi jopa pistenousuennätyksensä.

Lue lisää tästä.

Suomi aloitti urakkansa jääkiekon nuorten MM-kisoissa

Suomi pelaa parhaillaan Ruotsia vastaan kello 5.30 alkaneessa kisojen avausottelussaan. Suomi ei ole saavuttanut MM-mitalia kaksista edellistä kisoista vuoden 2016 kotikisojen mestaruuden jälkeen.

Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus kestää puolitoista viikkoa. Finaali pelataan Suomen aikaa varhain loppiaisaamuna 6. tammikuuta.

Kisojen otteluohjelman näet tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?