Yön uutiset: Lue, mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue, mitä tapahtui, kun nukuit

Trump arvosteli General Motorsia ja Putinia. Omakotitalo paloi Loviisassa ja Haapajärvellä.

28.11.2018 5:38

Trump uhkasi General Motorsia tukien menettämisellä

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump arvosteli autonvalmistaja General Motorsia päätöksestä sulkea tehtaita Yhdysvalloissa. Trump uhkasi lopettaa yhtiön saamat tuet, mukaan lukien sähköautotuet.

Tuli tuhosi omakotitalot Loviisassa ja Haapajärvellä

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Loviisassa ja Haapajärvellä. Kummassakaan palossa ei tiettävästi sattunut henkilövahinkoja.

Trump saattaa perua tapaamisen Putinin kanssa

Syynä perumiselle on Venäjän aggressio Ukrainaa vastaan Mustallamerellä. Trumpin ja Putinin piti tavata G20-kokouksen yhteydessä Buenos Airesissa ensi viikonloppuna.

Trumpin ex-kampanjapäällikkö kiistää tapaamisen Assangen kanssa

Trumpin entinen kampanjapäällikkö Paul Manafort kiistää tavanneensa Wikileaksin perustajaa Julian Assangea, Reuters uutisoi. Manafortin mukaan hän ei ole koskaan tavannut Assangea tai hänen edustajaansa.

Brittilehti The Guardian uutisoi aiemmin tiistaina nimettömien lähteiden pohjalta, että Manafort tapasi Assangen maaliskuussa 2016 Ecuadorin suurlähetystössä Britanniassa. Lehden mukaan tapaaminen kesti 40 minuuttia, mutta keskustelun sisällöstä ei ollut tietoa.

Yli 20 ihmistä kuoli räjähdyksessä Kiinassa

Ainakin 22 ihmistä on kuollut Pohjois-Kiinassa sattuneessa räjähdyksessä ja sitä seuranneessa tulipalossa, kertovat paikalliset viranomaiset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?