Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

18.11.2018 5:30

Trump kehui Suomen metsänhoitoa vieraillessaan Kalifornian maastopalojen tuhoalueella

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kehui Suomen metsänhoitoa vieraillessaan lauantaina maastopalon tuhoamalla alueella Kaliforniassa.

Trumpin mukaan Suomella ei ole samanlaista ongelmaa maastopalojen suhteen, koska ”he käyttävät paljon aikaa (lehtien) haravointiin”. Hän väittää keskustelleensa asiasta Suomen presidentin kanssa. Lue lisää täältä.

Kalifornian maastopalon jäljiltä on kateissa lähes 1 300 ihmistä – vahvistettujen kuolonuhrien määrä noussut

Pohjois-Kalifornian tuhoisan maastopalon jäljiltä on kateissa 1 276 ihmistä.

Butten piirikunnan seriffin mukaan kadonneiden lukumäärä on noussut 265:llä perjantain jälkeen. Vahvistettuja kuolonuhreja on nyt 76. Lue lisää täältä.

Mahtavat suomalaisjuhlat Australiassa – Latvalalle voitto ja Mäkisen tallille maailmanmestaruus

Jari-Matti Latvala voitti Toyota Yaris WRC:llä kauden viimeisen MM-rallin Australiassa. Tommi Mäkisen johtama koko suomalaisvetoinen Toyota-talli pääsi juhlimaan loistavaa saavutusta, autonvalmistajien maailmanmestaruutta.

Kuljettajien maailmanmestaruus varmistui Sebastien Ogierille lopullisesti sen jälkeen, kun kaksi muuta mestarikandidaattia – Thierry Neuville ja Ott Tänak – keskeyttivät päätöspäivänä. Lue lisää täältä.

Yksi kuoli tulipalossa Paltamossa

Yksi ihminen on kuollut rivitalopalossa Kainuun Paltamossa, kertoo pelastuslaitos.

Savusukeltajat sammuttivat palon ja estivät sen leviämisen viereiseen huoneistoon. Lue lisää täältä.

Trump: Sauditoimittajan murhaaja selvillä parin päivän kuluessa

Presidentti Donald Trumpin mukaan Yhdysvallat saa selville sauditoimittaja Jamal Khashoggin murhaajan parin tulevan päivän aikana.

Trump sanoi vieraillessaan Kalifornian metsäpaloalueilla, että täydellinen raportti tapahtuneesta valmistuu maanantain tai tiistain aikana. Lue lisää täältä.

Gillum tunnusti tappionsa Floridan kuvernöörikisassa

Demokraattiehdokas Andrew Gillum on tunnustanut tappionsa Floridan kuvernöörikisassa.

Osavaltion ensimmäiseksi mustaksi kuvernööriksi pyrkinyt Gillum onnitteli lauantaina republikaanien Ron DeSantisia, kun äänten uudelleenlaskenta lähestyi loppuaan. Lue lisää täältä.

Uimassa ollut mies kuoli Tasmaniassa epäillyn rauskuhyökkäyksen jälkeen

42-vuotias mies on kuollut epäillyn rauskuhyökkäyksen jälkeen Australiassa.

Viranomaisten mukaan mies kuoli saatuaan sydänkohtauksen lauantaina iltapäivällä Tasmaniassa Hobartin itäpuolella. Elvytysyritykset eivät tuottaneet tulosta. Lue lisää täältä.

Chicago Bullsin päävalmentaja kertoi hyviä uutisia Lauri Markkasesta

Koripallon NBA-seura Chicago Bullsin päävalmentajalla Fred Hoibergilla oli lauantaina iloista kerrottavaa suomalaispelaaja Lauri Markkasesta, joka on ollut alkukauden sivussa kyynärpäävamman takia.

– Laurilla oli tänään loistavat treenit, ja hän pääsee koko ajan eteenpäin. Hänellä pari viime päivää ovat olleet loistavia. Hän heittää kentällä kolmosia, ja hän tuntee olonsa hyväksi, Hoiberg sanoi. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?