Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue mitä tapahtui, kun nukuit

30.10.2018 5:32

Pittsburghin synagoga-ampumisesta syytetty mies astui oikeuden eteen pyörätuolissa ja vaitonaisena

Yhdysvalloissa Pittsburghin synagoga-ampumisesta epäilty mies astui maanantaina oikeuden eteen vaitonaisena ja pyörätuolissa, kertoo yhdysvaltalaismedia. 46-vuotias epäilty haavoittui ampumisessa poliisien luodeista. Miestä ei ole nähty julkisuudessa sitten lauantaisen ampumisen. Mies oli sairaalassa noin 48 tuntia ja pääsi sieltä pois vain hieman oikeudenistuntoa.

Miestä vastaan on nostettu kymmeniä syytteitä, ja syyttäjä vaatii hänelle kuolemanrangaistusta. Lauantaisessa ampumisessa surmansa sai 11 ihmistä. Lue lisää täältä.

Indonesiassa jatketaan mereen pudonneessa lentokoneessa olleiden ihmisten etsintää

Indonesiassa pelastusviranomaiset ovat jatkaneet lentoturman uhrien ja turmakoneen etsintää, kertoo muun muassa CNN. Viranomaiset pelkäävät, ettei yksikään lentokoneessa olleista 189 ihmisestä ole selvinnyt hengissä.

BBC:n mukaan turmakoneessa olisi havaittu mittarivika ennen turmalentoa. Putoamisen syy ei kuitenkaan ole vielä selvillä.

Pelastustöissä on löydetty yhteensä kuusi ruumista. Kaiken kaikkiaan 21 ruumispussia on viety sairaalaan Jakartan itäosiin tunnistamista varten. Pusseissa on ollut muun muassa ruumiinosia, lentokoneen osia ja lentokoneessa olleiden ihmisen omaisuutta.

Lentokoneen hylkyä ei ole vielä löytynyt.

Indonesian pääkaupungista Jakartasta noussut Lion Airin matkustajakone syöksyi mereen maanantaina aamulla kadottuaan ensin tutkasta. Lue lisää täältä.

Omakotitalo tuhoutui asuinkelvottomaksi palossa Nurmeksessa

Nurmeksessa Pohjois-Karjalassa puinen omakotitalo on tuhoutunut asuinkelvottomaksi, kertoo pelastuslaitos.

Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, sillä savunmuodostuksen havainnut naapuri sai pelastettua talon iäkkäät asukkaat ulos talosta. Pelastuslaitoksen savusukeltajat pelastivat rakennuksen sisältä lisäksi kaksi kissaa.

Sammutustöissä rakennuksen lattiaa ja seinien rakenteita jouduttiin purkamaan palopesäkkeiden sammuttamiseksi. Sammutustyöt kestivät pitkälle yöhön. Pelastuslaitos sai ilmoituksen palosta maanantaina illalla noin 20 yli kymmenen. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?