Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

27.9.2018 5:30

Trump saattaa vielä muuttaa mieltään tuomariehdokas Kavanaugh’sta

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo, että hän saattaa vielä muuttaa mieltään korkeimman oikeuden tuomariehdokkaastaan Brett Kavanaugh’sta.

Presidentin mukaan ehdokkuuden mahdollinen peruminen riippuu tulevasta senaatin oikeusasiainkomitean kuulemisesta. Kavanaugh’ta seksuaalisesta ahdistelusta syyttävän Christine Blasey Fordin on määrä saapua lainsäätäjien eteen torstaina Washingtonissa. Lue lisää täältä.

Tuhannet ovat vailla sähköä länsirannikolla

Myrsky on katkonut puita ja aiheuttanut sähkökatkoja länsirannikolla. Tuhannet ihmiset Porissa ja monissa muissa länsirannikon kunnissa ovat vailla sähköä.

Satakunnan pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan Porissa oli edellisen vuorokauden aikana noin 60 puiden kaatumisiin liittyvää tehtävää. Lue lisää täältä.

Venezuelan Maduro on halukas tapaamaan Trumpin

Venezuelan presidentti Nicolas Maduro sanoo olevansa valmis tapaamaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin.

YK:n yleiskokouksessa puhunut Maduro sanoi, että erimielisyyksistä huolimatta hän on valmis ojentamaan kätensä ja tapaamaan Trumpin. Lue lisää täältä.

Trumpin tuomariehdokasta ahdistelusta syyttävä nainen: ”Uskoin, että hän aikoo raiskata minut”

Korkeimman oikeuden tuomariehdokasta Brett Kavanaugh’ta seksuaalisesta ahdistelusta syyttävä Christine Blasey Ford sanoo, että taannoiset tapahtumat muuttivat hänen elämänsä.

– Uskoin, että hän aikoo raiskata minut. Minun oli vaikea hengittää, ja luulin, että Brett tappaisi minut vahingossa. Minun tehtäväni ei ole päättää siitä, ansaitseeko herra Kavanaugh paikan korkeimmassa oikeudessa. Tehtäväni on kertoa totuus. Lue lisää täältä.

Eeli Tolvanen passitettiin AHL:ään

Nashville Predators karsi kokoonpanoaan keskiviikkona tulevaa NHL:n runkosarjaa varten.

Eeli Tolvanen oli toinen pelaaja, joka lähetettiin keskiviikkona Predatorsin farmiseuraan Milwaukee Admiralsiin. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?