Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

24.9.2018 6:11

Yksi kuollut ja neljä loukkaantunut henkilöauton ja pakettiauton kolarissa Liperissä

Liperissä Kuopiontiellä yksi ihminen on kuollut ja neljä loukkaantunut henkilöauton ja hevoskärryä vetäneen pakettiauton kolarissa, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Tapahtumapaikka on Kuoringan kohdalla Joensuun lähellä valtatiellä 9.

Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikennettä paikalla.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aamupäivällä. Lue lisää täältä.

New Yorker: Yhdysvalloissa demokraatit tutkivat uutta Kavanaughiin kohdistuvaa häirintäepäilyä

Yhdysvaltain senaatissa demokraatit tutkivat uutta korkeimman oikeuden tuomariehdokkaaseen Brett Kavanaughiin kohdistuvaa häirintäepäilyä, kertoo The New Yorker -lehti.

53-vuotias Deborah Ramirez kertoi lehdelle Kavanaugh'n häirinneen häntä seksuaalisesti Yalen yliopiston juhlissa 1980-luvulla.

Kavanaugh kiistää tapauksen ja kutsuu syytöksiä puhtaaksi panetteluksi.

Aiemmin toinen nainen on syyttänyt Kavanaugh'ta seksuaalisesta ahdistelusta. Professori Christine Blasey Ford on väittänyt Kavanaugh'n käyneen häneen käsiksi juhlissa 1980-luvun alussa, kun molemmat olivat lukiolaisia. Kavanaugh on kiistänyt väitteen.

Fordin on määrä todistaa senaatin oikeusasiain komiteassa torstaina. Lue lisää täältä.

Tansanian lauttaturmassa kuolleita haudattiin - uhriluku noussut 224:ään

Tansaniassa on haudattu ensimmäiset torstaisen lauttaonnettomuuden kuolonuhrit. Turmassa kuolleiden määrä oli sunnuntaina noussut jo 224:ään.

Kymmenen turmassa kuollutta haudattiin sunnuntaina Tansanian pääministeri Kassim Majaliwan läsnä ollessa Ukaran saarella Victorianjärvellä. Monia kuolleista ei ole pystytty tunnistamaan. Lautta upposi lähellä Ukaran satamaa.

Pääministeri Majaliwan mukaan turmassa kuoli kaikkiaan 126 naista, 71 miestä, 17 tyttöä ja 10 poikaa. Vain 41 lautalla ollutta selvisi hengissä. Lue lisää täältä.

Tiger Woods voitti ensi kertaa yli viiteen vuoteen

Yhdysvaltalaisgolfari Tiger Woods on palannut terävimmälle huipulle. Woods voitti sunnuntaina PGA-kiertueen kauden viimeisen kilpailun Atlantassa ja otti näin ensimmäisen voittonsa yli viiteen vuoteen.

Urallaan 14 major-kilpailua voittanut Woods, 42, on kärsinyt viime vuosina sitkeistä selkävaivoista, jotka pakottivat hänet puoleksitoista vuodeksi sivuun ammattilaisgolfista. Tänä vuonna hän on päässyt jälleen hyvään vireeseen. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?