Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

2.9.2018 6:18

Lähes puolet yhdysvaltalaisista kannattaa Trumpin viraltapanoa

Yhdysvalloissa 49 prosenttia väestöstä kannattaa sitä, että kongressi käynnistäisi presidentti Donald Trumpin viraltapanoprosessin. Tämä selviää ABC Newsin teettämästä mielipidemittauksesta.

60 prosenttia vastaajista paheksuu Trumpin suoriutumista presidentin virassa. Lisäksi 45 prosenttia vastaajista sanoo korruption lisääntyneen Trumpin myötä.

Trumpin keskimääräinen suosio virkaanastumisen jälkeen on matalin Yhdysvaltain presidentillä 1940-luvun jälkeen. Lue lisää täältä.

Taksi ryöstettiin Joensuussa - poliisi ampui epäiltyä

Joensuussa Itä-Suomessa taksista tehtiin ryöstöhälytys sunnuntain vastaisena yönä puoli kahden aikaan. Poliisipartio tavoitti taksin Joensuussa Kajaanintiellä ja taksiauto pysähtyi Kuopiontiellä.

Poliisin mukaan taksin asiakkaana oleva mies oli aseistautunut teräaseella. Mies ei totellut poliisin käskyjä ja poliisi käytti ampuma-asetta pysäyttääkseen hänet. Lue lisää täältä.

Rivitalo palaa Haapavedellä, mahdollisista henkilövahingoista ei vielä tietoa

Haapavedellä Pohjois-Pohjanmaalla on syttynyt tulipalo puurakenteisessa rivitalossa. Pelastuslaitos ei vielä viiden aikaan aamulla pystynyt sulkemaan pois henkilövahinkojen mahdollisuutta. Hälytys tuli vähän ennen aamuneljää.

Pelastuslaitoksen mukaan syttyneessä rivitalossa on neljä asuntoa, joista kahdessa on asukkaita. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko rakennuksessa ketään. Syttynyt rakennus tulee tuhoutumaan täysin. Lähellä on myös kaksi muuta rivitaloa.

Rivitalo oli kokonaan tulessa pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Sammutustyöt ovat yhä käynnissä. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?