Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

29.8.2018 5:52

Murhatun mallin murhatutkinnassa edistystä

Yhdysvalloissa viranomaiset ovat julkaisseet kuvia miehestä, jonka epäillään liittyvät 36-vuotiaan alusvaatemallin murhaan viime viikolla. Muun muassa Playboy-lehdessä urallaan poseeraanut nainen löydettiin kuristettuna kotoaan Philadelphiasta. Lue lisää täältä.

Yhdysvalloissa afrikkalaisamerikkalaisen teinipojan ampunut poliisi tuomittiin murhasta

Yhdysvalloissa aseistamattoman afrikkalaisamerikkalaisen teinipojan ampunut poliisi on tuomittu murhasta Texasissa. Tuomittu poliisi voi saada 5–99 vuoden vankeustuomion.

Paljon julkisuutta saanut tapaus tapahtui vuoden 2017 huhtikuussa Dallasissa, kun poliisit oli hälytetty juhliin, jossa alaikäisten epäiltiin nauttivan alkoholia. Juhlat olivat kuitenkin rauhalliset ja Washington Postin mukaan poliisit olivat jopa vitsailleet paikallaolijoiden kanssa.

Tilanne muuttui kuitenkin dramaattisesti, kun läheiseltä parkkipaikalta kuului laukauksia. Teinit kuulivat laukaukset ja lähtivät bileistä autolla. Hieman myöhemmin poliisi ampui useita laukauksia autoa kohti. Etupenkillä istunut 15-vuotias teini sai osuman ja kuoli välittömästi. Lue lisää täältä.

Lahden ja Riihimäen välinen lähijunaliikenne takkuaa aamulla sähkövian takia

Lahden ja Riihimäen välisessä lähijunaliikenteessä on odotettavissa aamulla myöhästymisiä sähkövian takia, kertoo Liikenneviraston rataliikennekeskus. G-junat Lappilan ja Herralan välillä korvataan korjaustöiden ajan busseilla.

Järvelässä havaittu sähköratavaurio saadaan rataliikennekeskuksen arvion mukaan korjattua aamupäivän aikana.

Riihimäen päässä häiriö voi vaikuttaa jatkoyhteyksiin. Liikenne Riihimäeltä Tampereen ja Helsingin suuntaan kulkee normaalisti. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?