Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Näyttelijä-ohjaaja Asia Argento kiistää syyllistyneensä 17-vuotiaan pojan seksuaaliseen häirintään.­

22.8.2018 5:24

Ruotsissa poltettu jälleen autoja – useita hälytyksiä Uppsalassa

Ruotsissa on poltettu jälleen useita autoja. Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan poliisi ja pelastuslaitos saivat keskiviikon vastaisena yönä useita hälytyksiä palavista autoista Uppsalassa.

Ensimmäinen hälytys tuli kello 23 paikallista aikaa, kun useat henkilöautot ja kevyt kuorma-auto paloivat parkkipaikalla Uppsalan keskustassa. Lue lisää täältä.

Venezuelaan iski yli seitsemän magnitudin maanjäristys

Venezuelaa on ravisuttanut voimakas maanjäristys. Yhdysvaltain geologian tutkimuskeskuksen mukaan maanjäristys oli voimakkuudeltaan 7,3 magnitudia ja se tapahtui Sucren osavaltiossa maan koillisosassa.

Venezuelan seismologian instituutin mukaan järistys oli voimakkuudeltaan 6,3 magnitudia. Maanjäristys tuntui useiden sekuntien ajan, ja korkeita rakennuksia evakuoitiin jälkijäristysten pelossa. Yhdysvaltojen tsunamivaroituskeskuksen mukaan tsunamivaaraa ei kuitenkaan ole. Lue lisää täältä.

Vesieläinten hurja draama tarttui videolle: Valkohai kantaa suussaan delfiinin ruhoa – sitten isompi hai tulee vaanimaan saalista

Keskiviikkona julkaistussa, kalastajien Etelä-Australiassa kuvaamassa videossa näkyy, kuinka iso valkohai kantaa suussaan viimeisintä saalistaan, delfiinin ruhoa.

Pian paikalle kalastajien veneen viereen saapuu vielä ensimmäistä valkohaita suurempi yksilö. Paikalle tullut iso valkohai vaanii lajitoverinsa saalista – ja nappaa sen pian itselleen.

Asiasta uutisoi muun muassa Fox News. Kanavan mukaan ensimmäisenä bongattu hai oli noin kolmemetrinen ja toinen hai 3,7-metrinen. Lue lisää täältä.

Puolueiden kesäkokoukset jatkuvat eri puolilla Suomea

Puolueiden eduskuntaryhmien perinteiset kesäkokoukset jatkuvat tänään eri puolilla maata.

Pääministeripuolue keskustan eduskuntaryhmä on eilisen tapaan koolla Vantaalla. Muista hallituspuolueista kokoomus jatkaa kesäkokoustaan Oulussa, ja siniset aloittaa oman kesäkokouksensa Hämeenlinnassa. Huomenna sinisillä on ohjelmassa torikierros Hämeessä.

Oppositiopuolueista vihreiden kansanedustajat kokoontuvat tänään kaksipäiväiseen kesäkokouksensa Kouvolassa. SDP on koolla huomenna Vaasassa ja ylihuomenna Tampereella, mutta demarit järjestävät jo tänään yleisötilaisuuksia Kokkolassa, Vaasassa ja Seinäjoella.

Trumpin ex-asianajaja Cohen myönsi syyllisyytensä petoksiin – maksoi hiljaiseksi kaksi Trumpin rakastajiksi itseään väittävää naista

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen asianajaja Michael Cohen on myöntänyt syyllisyytensä yhteensä kahdeksaan häntä vastaan nostettuun syytteeseen, kertovat yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet.

Cohen sanoi myös, että hän salasi tiedot julkisuudesta Trumpin kanssa yhteistyössä, mikä voi tarkoittaa, että myös presidentin todetaan syyllistyneen rikokseen, kertoo uutistoimisto AFP. Lue lisää täältä.

Iäkäs ihminen hukkui Iitissä – lähti uimaan ja vajosi pinnan alle

Iitissä iäkäs henkilö on hukkunut, kertoo poliisi. Pelastuslaitoksen mukaan henkilö oli lähtenyt uimaan hieman kahdeksan jälkeen tiistai-iltana ja vajonnut pinnan alle.

Samassa seurueessa olleet henkilöt tekivät hälytyksen noin puoli yhdeksän aikaan havaittuaan tilanteen. Lue lisää täältä.

Pink Floyd -legenda Roger Waters purki Helsingissä raivoaan: Trump on sika -teksti heijastui taululle suomeksi

Roger Waters veti Helsingin Hartwall Arenaan 11 000 kuulijaa tiistai-iltana. Waters, 74, tarjosi heille yltäkylläisesti sitä, mistä hänet tunnetaan: Pink Floyd -yhtyeen klassikkokappaleita ja suurieleisen show`n.

Legendaarinen The Dark Side Of The Moon -albumi vuodelta 1973 kuultiin lähes kokonaisuudessaan, samoin olennaisuuksia muilta 1970-luvun albumeilta.

Presidentti Niinistö tapaa Putinin Sotshissa

Presidentti Sauli Niinistö tapaa tänään Venäjän presidentin Vladimir Putinin Sotshissa. Työvierailun aikana presidentit keskustelevat ajankohtaisista kansainvälisistä ja kahdenvälisistä kysymyksistä. Keskustelujen ja työlounaan jälkeen presidentit pitävät yhteisen lehdistötilaisuuden.

Niinistön mukana matkustaa myös ulkoministeri Timo Soini (sin). Lue lisää täältä.

Oikeus: Trumpin ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort syyllistyi kahdeksaan vero- ja pankkipetokseen

Valamiehistö katsoo, että Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen kampanjapäällikkö Paul Manafort on syyllistynyt vero- ja pankkipetoksiin, kertoo yhdysvaltalaismedia.

Kolme viikkoa kestäneen oikeudenkäynnin päätteeksi Manafort katsottiin syylliseksi kahdeksaan syytekohtaan. Yhteensä syytekohtia oli 18.

Muun muassa Washington Post kertoo, että valamiehistö ajautui kymmenessä syytekohdassa umpikujaan. Nämä syytekohdat käsitellään myöhemmin. Lue lisää täältä.

Poliisi kertoi yksityiskohtia Mollien, 20, kuolemasta: ruumis löytyi maissipellosta, murhasta epäillään 24-vuotiasta miestä

Poliisi on antanut lisää tietoa Yhdysvalloissa 18. heinäkuuta kadonneen opiskelijan Mollie Tibbettsin murhasta. Iowan poliisilaitoksen edustaja kertoi tiistaina paikallista aikaa pidättäneensä 24-vuotiaan Christian Riveran epäiltynä ensimmäisen asteen murhasta. Tiedotustilaisuuden näytti esimerkiksi CBS News.

Tibbettsin ruumis löydettiin tiistaiaamuna keskeltä maissipeltoa maaseudulta Brooklynista Iowan osavaltiosta. Poliisi ei vielä ole tunnistanut ruumista lopullisesti, mutta epäilee sen olevan Tibbettsin. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?