Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 7.8.2018 5:30

Trumpin ex-kampanjapäällikön oikeudenkäynnissä uusi käänne – tähtitodistaja: syyllistyimme rikoksiin

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin entisen vaalikampanjapäällikön Paul Manafortin liikekumppani Rick Gates on todistanut oikeudessa, että hän ja Manafort ovat syyllistyneet useisiin rikoksiin.

Gatesin todistuksen mukaan hän ja Manafort muun muassa salasivat tahallaan verottajalta Manafortin ulkomaisia pankkitilejä. Lue lisää täältä.

Kaksi kuollut liikenneturmassa Mäntsälässä – henkilöauto törmäsi kovalla voimalla valotolppaan

Kaksi ihmistä on kuollut tieliikenneonnettomuudessa Vanhalla Lahdentiellä Mäntsälässä.

Onnettomuus tapahtui puolenyön aikoihin, kun henkilöauto törmäsi kovalla voimalla valotolppaan keskellä Mäntsälää sijaitsevalla suoralla. Lue lisää täältä.

Brasilia sulki maarajansa venezuelalaisilta maahanpyrkijöiltä

Brasilia on sulkenut maarajansa venezuelalaisilta, jotka pyrkivät pakoon kotimaansa ruoka- ja lääkepulaa sekä rahan arvottomaksi tehnyttä inflaatiota.

Liittovaltion tuomioistuin on määrännyt keskeyttämään toistaiseksi venezuelalaisten saapumisen Brasiliaan maitse. Lue lisää täältä.

Norsunluurannikon ex-presidentin vaimo armahdettiin – kärsi 20 vuoden tuomiota

Norsunluurannikon entisen presidentin Laurent Gbagbon puoliso Simone Gbagbo on saanut armahduksen nykyiseltä presidentiltä Alassane Ouattaralta.

Simone Gbagbo oli reilut kolme vuotta sitten tuomittu 20 vuodeksi vankeuteen valtiollisen turvallisuuden vaarantamisesta. Lue lisää täältä.

Kanadan ja Saudi-Arabian kiistassa ei lientymisen merkkejä

Saudi-Arabian ja Kanadan diplomaattinen kiista ei ole näyttänyt lientymisen merkkejä.

Saudi-Arabia ilmoitti maanantaina jäädyttävänsä kauppasuhteensa Kanadaan ja karkottavansa maassa olevan Kanadan suurlähettilään. Lue lisää täältä.

CNN: Youtube, Facebook ja Apple sulkivat valeuutissivusto Infowarsin jakelukanavia

Youtube, Facebook ja Apple ovat sulkeneet valeuutissivusto Infowarsiin liittyviä sivuja ja kanavia, kertoo muun muassa CNN.

Sosiaalisen median palveluiden mukaan Infowars ja sen perustaja Alex Jones olivat rikkoneet niiden käyttäjäehtoja. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta