Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Julkaistu:

Trump: Britannian brexit-suunnitelma todennäköisesti tuhoaa mahdollisen vapaakauppasopimuksen USA:n kanssa

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin mukaan Britannian nykyinen brexit-suunnitelma estää toteutuessaan mahdollisen Britannian ja Yhdysvaltain välisen vapaakauppasopimuksen. Asiaa The Sun -lehdelle kommentoinut Trump sanoo, että jos brexit toteutuisi nykyisen suunnitelman mukaisesti, Yhdysvallat neuvottelisi käytännössä Euroopan unionin kanssa Britannian sijasta. Lue lisää täältä.

Joensuussa puukotettiin kolmea ravintolassa

Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa puukotettiin yöllä kolmea ihmistä, kertoo poliisi. Puukotetut on viety poliisin mukaan sairaalahoitoon.

Poliisi etsii tapahtumaan liittyen kahta paikalta paennutta miestä. Toinen poliisin tavoittelemista miehistä on hoikka ja siilitukkainen. Yllään hänellä oli valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit.

Toinen miehistä on poliisin mukaan ruumiinrakenteeltaan tukevampi ja pukeutunut vihreään kauluspaitaan, lippalakkiin sekä tummiin, polvipituisiin housuihin ja tennareihin.

Kumpikin miehistä on poliisin mukaan noin 175–180 senttiä pitkä.

Havainnot miehistä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112. Lue lisää täältä.

Yksi ihminen kuoli auton suistuttua ojaan Tuusulassa

Uudellamaalla Tuusulassa yksi ihminen on kuollut henkilöauton suistuttua ojaan kovalla vauhdilla, kertoo pelastuslaitos. Autossa oli kaikkiaan viisi ihmistä, joista loput neljä vietiin pelastuslaitoksen mukaan sairaalaan eriasteisten vammojen takia.

Surmansa saanut kuoli turmapaikalla. Poliisin mukaan kuollut oli auton kuljettaja. Muut autossa olleet eivät saaneet vakavia vammoja, poliisista kerrotaan.

Pelastuslaitos sai tiedon Maantiekylässä Kulomäentiellä tapahtuneesta onnettomuudesta puoli yhden aikoihin yöllä. Lue lisää täältä.