Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

30.6.2018 5:30

AFP: Trump ei sulkenut pois mahdollisuutta tunnustaa Krimin liittäminen Venäjään

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei kysyttäessä sulkenut pois mahdollisuutta, että hän voisi tunnustaa Krimin niemimaan liittämisen Venäjään, kertoo uutistoimisto AFP.

AFP:n mukaan Trump kommentoi asiaa toimittajille, jotka kysyivät häneltä, suunnitteleeko hän Yhdysvaltain kannan muuttamista asiaan. Lue lisää täältä.

Trump kertoo valintansa korkeimman oikeuden tuomarista reilun viikon kuluttua

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on sanonut aikovansa kertoa 9. heinäkuuta, kenet hän nimittää korkeimman oikeuden uudeksi tuomariksi.

Trump kertoo myös rajanneensa ehdokkaiden listan viiteen henkilöön, joista kaksi on naisia. Lue lisää täältä.

Yhdysvaltain Viron-suurlähettiläs turhautui Trumpiin ja eroaa

Yhdysvaltain Viron-suurlähettiläs jättää tehtävänsä turhauduttuaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpiin. Asiasta kertoo CNN.

Uutiskanavan mukaan lähettiläs James Melville Jr. on turhautunut Trumpin Yhdysvaltain eurooppalaisiin liittolaisiin kohdistuneisiin kommentteihin ja käytökseen. Lue lisää täältä.

HS-gallup: Enemmistö vastustaa omatoimisen työnhaun mallia

Enemmistö suomalaisista vastustaa hallituksen esittämää omatoimisen työnhaun mallia, ilmenee Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.

Uudistuksessa työttömät velvoitetaan hakemaan neljää työpaikkaa kuukaudessa. Jos velvoitetta ei täytä, seuraa varoituksen jälkeen karenssi eli työttömyysetuus katkaistaan määräajaksi. Lue lisää täältä.

Mies loukkaantui vakavasti ulosajossa Salossa

Henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui vakavasti ulosajossa lauantain vastaisena yönä Salossa.

Hälytys Suomusjärventielle tuli hieman ennen kolmea. Kuljettaja irrotettiin katolleen ojaan päätyneestä autosta ja vietiin ambulanssilla jatkohoitoon Turkuun. Lue lisää täältä.

Trump kiistää suunnittelevansa eroa WTO:sta

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kiistänyt suunnittelevansa Yhdysvaltain eroa Maailman kauppajärjestöstä WTO:sta.

Uutisverkkosivusto Axios kertoi aiemmin lähdetietojensa pohjalta, että Trump olisi toistuvasti kertonut korkeille virkamiehille, että haluaa eroon WTO:sta. Lue lisää täältä.

NHL:n tähtipuolustaja solmi jättisopimuksen

Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughty on solminut seuran kanssa uuden jatkosopimuksen. Doughtylla, 28, on vielä yksi kausi nykyistä sopimustaan jäljellä, mutta osapuolet pääsivät jatkosta yhteisymmärrykseen jo tässä vaiheessa.

TSN:n mukaan uuden kahdeksan vuoden jatkosopimuksen keskipalkka on hulppeat 11 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?