Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

27.6.2018 5:30

Lähteet: Diego Maradona vietiin stadionilta sairaalaan

Argentiinalainen jalkapallosuuruus Diego Maradona on useiden lähteiden mukaan viety sairaalaan Pietarissa. Hän oli seuraamassa Pietarissa Argentiinan ja Nigerian välistä -ottelua aitiossa ja käyttäytyi rauhattomasti läpi pelin.

Verkossa leviävien videoiden perusteella ex-keskikenttäpelaaja autettiin ensin aition sisätiloihin lepäämään ja hetken kuluttua paikalla olisi käynyt myös ensiapuhenkilöstöä. Lue lisää täältä.

YK: Lasten oikeuksien rikkominen sodissa yleistynyt

Lasten oikeuksien rikkominen sodissa on YK:n mukaan yleistynyt. Vuonna 2017 rikkomuksia oli selvästi enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

YK julkaisee vuosittain mustan listan ryhmistä, jotka rikkovat lasten oikeuksia sodissa. Rikkomuksiin syyllistyvät niin valtioiden sotajoukot kuin muutkin aseelliset ryhmät. Lue lisää täältä.

Kolme autoa paloi yöllä Vantaan Myyrmäessä

Kolme henkilöautoa tuhoutui tulipalossa keskiviikon vastaisena yönä Vantaan Myyrmäessä.

Henkilövahingoilta vältyttiin, eikä leviämisvaaraa läheisiin rakennuksiin ollut. Lue lisää täältä.

Kolumbia aloittaa uudelleen kokaviljelmien tuhoamisen myrkkylennoilla

Kolumbia alkaa jälleen tuhota kokaviljelmiä ruiskuttamalla kokapelloille kasvimyrkkyä ilmasta.

Väistyvä presidentti Juan Manuel Santos kertoo, että terveys- ja ympäristöministeriö on antanut luvan myrkkylentojen jatkamiseen drooneilla. Lue lisää täältä.

Yhdysvaltojen oikeusministeri tyytyväinen korkeimman oikeuden ratkaisuun

Yhdysvaltojen oikeusministeri Jeff Sessions on tyytyväinen korkeimman oikeuden päätökseen maahantulokiellosta, uutisoi muun muassa CNN.

Oikeusministeri toivoo, että korkeimman oikeuden ratkaisu muuttaisi toimintakulttuuria, jossa yksittäiset tuomarit antavat valtakunnallisia määräyksiä. Lue lisää täältä.

Rauhan rakentaminen Etiopian ja Eritrean välillä etenee

Afrikan sarvessa rauhan rakentaminen Etiopian ja Eritrean välillä on ottanut askelen eteenpäin Etiopian pääministerin ja korkean tason eritrealaisdiplomaattien tapaamisen myötä.

Tapaaminen merkitsee dramaattista muutosta maille, joiden välejä veriset konfliktit ovat varjostaneet vuosikymmeniä. Lue lisää täältä.

Reuters: Hotelli evakuoitiin MM-kisakaupungissa Venäjällä

Jalkapallon MM-lopputurnauksen yhdessä isäntäkaupungissa Donin Rostovissa sijaitseva hotelli evakuoitiin myöhään tiistai-iltana, kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisi tiedotti myöhemmin saaneensa useita pommiuhkauksia, joiden seurauksena evakuoitiin myös baareja ja ravintoloita. Vaarallisia esineitä ei löytynyt. Lue lisää täältä.

Pyöräilyn olympiavoittaja loukkaantui vakavasti harjoituksissa

Menestynyt saksalainen ratapyöräilijä Kristina Vogel on loukkaantunut vakavasti harjoituksissa tapahtuneessa onnettomuudessa.

Saksan pyöräilyliiton mukaan Vogel, 27, on tehohoidossa. Hänen kerrotaan törmänneen toiseen pyöräilijään Cottbusin velodromilla. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?