Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Julkaistu: 16.6.2018 5:22

Rekka törmäsi pysähdyksissä olleen auton perään Kehä 3:lla – kolme ihmistä loukkaantui

Onnettomuudesta on haittaa idänsuuntaiselle liikenteelle, tiedottaa poliisiKehä 3:lla on tapahtunut rekan ja henkilöauton välinen kolari Vantaan Kuusikonmäen kohdalla.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan kolarin toisena osapuolena ollut henkilöauto oli pysähtyneenä kaistalle ennen onnettomuutta.

– Yhdelle kaistalle oli pysähtynyt tai pysäköity auto, jossa oli kolme ihmistä kyydissä. Kuorma-auto tuli samaa kaistaa eikä havainnut sitä ajoissa ja törmäsi perään, kertoi päivystävä palomestari Tomi Airaksinen.

Pelastuslaitoksen tiedossa ei ollut, miksi auto oli pysähtynyt kaistalle. Lue lisää täältä.

Trump: Minulla ja Pohjois-Korean Kim Jong-unilla on "mahtava kemia"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi perjantaina toimittajille Valkoisen talon ulkopuolella, että hänellä on "mahtava kemia" Pohjois-Korean Kim Jong-unin kanssa.

Trumpin mukaan pitkään jatkunut kansainvälisen politiikan pattitilanne ydinaseilla varustetun Pohjois-Korean kanssa on enimmäkseen ratkaistu.

Trump kertoi aiemmin perjantaina myös antaneensa Kim Jong-unille "hyvin suoran" puhelinnumeronsa kahdenvälisiä keskusteluja varten. Lue lisää täältä.

Yhdysvaltain ja Kiinan välisen kauppasodan uhka latisti pörssikursseja ympäri maailman

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin perjantaina julkistamat Kiinan vastaiset tuontitullit ja Kiinan lupaus vastata samalla mitalla latistivat pörssikursseja ympäri maailman perjantaina.

Yhdysvalloissa New Yorkin pörssin Nasdaq-, S&P 500- ja Dow Jones -indeksit laskivat kaikki. Hiipumista nähtiin myös Euroopan ja Aasian pörsseissä muun muassa Lontoossa, Pariisissa, Hongkongissa ja Shanghaissa. Lue lisää täältä.

Uutissuomalainen: Lähes joka toinen kannattaa rautatietunnelia Helsingin ja Tallinnan välille

Suomalaisista lähes joka toinen kannattaa rautatietunnelin rakentamista Helsingin ja Tallinnan välille, ilmenee Uutissuomalaisen teettämästä gallupista. Vastustajia on runsas kolmannes.

Vankimmin rautatietunnelia kannattavat kokoomuksen äänestäjät, joista 64 prosenttia kannatti tunnelia maiden välille.

Tutkimuksen teki Uutissuomalaisen toimeksiannosta Tietoykkönen. Verkkokyselyyn vastasi 14.–18. toukokuuta 1000 yli 18-vuotiasta mannersuomalaista. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?