Yön uutiset: katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: katso mitä tapahtui kun nukuit

Mies häiriköi kauppakeskus Sellossa Espoossa säännöllisesti vuoden päivät.­

3.6.2018 6:18

Koulujen päättäjäisyön saldo: Poliisi takavarikoi Helsingissä 160 litraa alkoholijuomia, Porvoossa alaikäiset oksensivat pikaruokalassa

Koululaisten kesäloman alkua vietettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ympäri Suomea riehakkaissa tunnelmissa. Poliisin tilannekeskuksista ympäri Suomea kerrotaan, että illan ja yön aikana häiriökäyttäytymistä on ollut paljon, mutta isoilta nujakoilta on pääosin vältytty.

Helsingin poliisi kertoo, että Helsingissä alaikäisiltä on otettu pois noin 150 litraa mietoja alkoholijuomia ja noin 10 litraa väkeviä juomia. Lue lisää täältä.

Mies häiriköi kauppakeskusta Espoossa vuoden päivät: Uhkasi viiltää kurkun auki, virtsasi takeille

Mies häiriköi kauppakeskus Sellossa Espoossa säännöllisesti vuoden päivät.

Elokuussa 2016 hän syyllistyi näpistykseen, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen ja laittomaan uhkaukseen, tammikuussa 2017 näpistykseen ja näpistyksen yritykseen, saman vuoden toukokuussa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen – tässä tapauksessa retkikirveen – hallussapitoon, elokuussa näpistykseen ja syyskuussa vahingontekoon. Lue lisää täältä.

Yrittäjä tuomittiin törkeästä veropetoksesta – myi romumetallia eduskuntatalon rakennustyömaalta

Eduskuntatalon rakennustyömaalta romumetallia myynyt yrittäjä tuomittiin ehdolliseen vankeuteen kahdesta törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi yrittäjän vuoden ja kahden kuukauden mittaisen ehdollisen vankeuteen.

Noin 60-vuotiaan yrittäjän firma tekee maansiirto-, louhinta- ja purku-urakoita eteläisessä Suomessa. Lue lisää täältä.

Kolme alaikäistä otettiin kiinni Vantaalla – epäillään rikoksesta

Koulujen päättäjäisten jatkojuhlinta on sujunut pääosin ongelmitta pääkaupunkiseudulla. Poliisi kertoo ottaneensa Vantaan Kuusijärvellä kiinni kolme henkilöä rikosperäisesti. Samassa tilanteessa kahdelle henkilölle on aiheutunut tilapäistä lääkärihoitoa vaativia vammoja. Lue lisää täältä.

Keskustan puoluehallitus tyrmää ”sinkkujen treffailurahan” – kehottaa sinkkuja liittymään puolueeseen

Tampereen Opiskelevat Keskustalaiset on tehnyt keskustan puoluekokoukselle aloitteen, jossa ehdotetaan sinkuille suunnattua, tietyin kriteerein myönnettävää ”treffailurahaa”. Tuen tarkoituksena olisi ”edistää pariutumista”.

Aloitteessa todetaan, että kumppanin etsiminen on monille sinkuille ylivoimaisen vaikeaa. Etenkin pienituloiset ovat aloitteen tekijöiden mukaan eriarvoisessa asemassa parisuhdemarkkinoilla.

– Ihmisen perustarpeisiin kuuluu oman tien ja elämänkumppanin löytäminen. Kumppanin löytyminen voi vaatia paljon vaivaa ja lukuisia kalliita treffejä, aloitteessa seisoo.

Keskustan puoluehallitus ei lämpene ajatukselle. Se toteaa vastauksessaan, ettei treffailuraha itsessään ratkaise aloitteen tekijöiden esille nostamia ongelmia. Lue lisää täältä.

Trump epäilee, että Mueller on Venäjä-tutkinnan mediavuotojen takana: ”Milloin tämä kallis noitavaino loppuu?”

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vihjailee epäilevänsä, että oikeusministeriö tai liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkintaa johtava erikoissyyttäjä Robert Mueller olisi mediavuotojen takana.

Trump kysyy viestipalvelu Twitterissä, vuotaako erikoissyyttäjä tai oikeusministeriö Trumpin lakitiimin asiakirjoja "valeuutismedioille". Lue lisää täältä.

Vietnamilainen pariskunta puukotettiin kuoliaaksi Las Vegasissa

Vietnamista lomalle tullut pariskunta puukotettiin kuoliaaksi Las Vegasissa perjantaina, kertoo ABC News.

Puukotus tapahtui Circus Circus -nimisessä kasinohotellissa. Pariskunnan osapuolet, vietnamilainen nainen ja mies, olivat tulleet Las Vegasiin Los Angelesista. He olivat osa vietnamilaisturistien pakettimatkaryhmää. Lue lisää täältä.

Gaza ampui jälleen raketteja kohti Israelia – Israelin väitetään iskeneen Hamasin tukikohtiin

Palestiinan militantit ampuivat lauantaina kaksi rakettia Gazan kaistalta Israeliin. Asiasta ilmoittaa Israelin puolustusvoimat.

    Rakettien ampumista edelsi lyhyt tulitauko.

    – Kahden laukauksen tunnistettiin lauantaina suuntautuneen Gazan kaistalta Israelia kohti. (Israelin puolustusvoimien) IDF:n ilmapuolustusjärjestelmä pysäytti toisen raketin, toinen laskeutui ilmeisesti Gazan kaistalle, Israelin puolustusvoimat ilmoittaa uutistoimisto Reutersin mukaan. Lue lisää täältä.

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?