Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

31.5.2018 5:30

AFP: Pompeo aloittanut tapaamisensa Pohjois-Korean korkea-arvoisen edustajan kanssa

Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo ja korkea-arvoinen pohjoiskorealainen kenraali Kim Yong-chol ovat aloittaneet tapaamisensa New Yorkissa. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP, jonka toimittaja näki Pompeon ja kenraali Kimin saapuvan peräjälkeen New Yorkissa sijaitsevaan rakennukseen.

Kenraali on korkea-arvoisin Yhdysvalloissa vieraileva pohjoiskorealainen sen jälkeen, kun varamarsalkka Jo Myong-rok tapasi presidentti Bill Clintonin vuonna 2000. Lue lisää täältä.

Lähteet WSJ:lle: USA ja EU eivät ole päässeet sopuun tuontitulleista

The Wall Street Journalin tietojen mukaan Yhdysvaltain EU:lle kaavailemat teräs- ja alumiinitullit ovat astumassa voimaan perjantaina. Lehden lähteiden mukaan Yhdysvallat ja Eurooppa eivät ole päässet sopuun tulleista, eikä viimehetken sopimus lähteiden mukaan näytä todennäköiseltä.

Yhdysvallat ilmoitti toukokuun alussa lykkäävänsä muun muassa EU:lle kaavailtuja tuontitulleja kesäkuun 1. päivään asti. Lykkäys antoi EU:lle ja muille tuontitullien piiriin kuuluville maille aikaa etsiä sopua Yhdysvaltain kanssa. Lue lisää täältä.

Kim Kardashian vieraili Valkoisessa talossa - Trump: Mahtava tapaaminen

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti Kim Kardashian tapasi keskiviikkona Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin Valkoisessa talossa. Trump julkaisi Twitterissä kuvan itsestään ja Kardashianista kehuen tapaamista mahtavaksi.

Trump myös kertoi, että vierailun aikana keskusteltiin vankiloiden uudistamisesta ja tuomioista.

Etukäteen oli tiedossa, että Kardashianin oli määrä tavata Valkoisessa talossa ainakin Trumpin neuvonantaja ja vävy Jared Kushner, jonka kanssa tv-tähden oli määrä keskustella vankiloiden uudistamisesta.

Kardashian on puhunut julkisuudessa yli kaksi vuosikymmentä vankilassa olleen naisen vapauttamisen puolesta. 62-vuotias nainen on saanut huumerikostuomion. Lue lisää täältä.

Washington siirtyi johtoon finaalisarjan toisen ottelun toisessa erässä

Jääkiekon NHL:ssä Washington siirtyi johtoon finaalisarjan toisen ottelun toisessa erässä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin vielä 1–1-tasatilanteessa, mutta toisessa erässä Washington maalasi kahdesti Las Vegasin onnistuessa maalinteossa vain kerran.

Washingtonin vei johtoon toisen erän viidennellä minuutilla joukkueen venäläistähti Aleksandr Ovetshkin. Pelin 3–1-tilanteeseen iski yhdysvaltalainen Brooks Orpik erän yhdeksännellä minuutilla. Las Vegasin kanadalaispuolustaja Shea Theodore kavensi tilanteen 3–2:een erän 17. minuutilla.

Las Vegas johtaa finaalisarjaa 1–0. Sarjan ensimmäinen ottelu päättyi tulokasjoukkueen 6–4-voittoon. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?