Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

23.5.2018 6:45

Meteorologin riemuennuste ensi viikolla päättäjäisiä juhliville: ”Sellaista merkkiä ei ole, että sää muuttuisi viileämmäksi”

Koulujen päättäjäiset lähestyvät. Kuukausi vaihtuu ensi viikon lopulla ja monissa perheissä toivotaan, että koulujen päättymisen keväistä juhlaa voitaisiin viettää hyvässä säässä, varsinkin kun lämmin sää on hellinyt Suomea toukokuussa.

Lämmin ja vähäsateinen säätyyppi on jatkunut toukokuussa pitkään.

Perjantaina vaihtuu kuukausi kesäkuuksi. Moni koulujen juhla pidetään lauantaina 2.6. Lue lisää täältä.

Vaarallisen aineen onnettomuus Vantaan Myyrmannissa – iho- ja hengitysoireita aiheuttavaa höyryä levinnyt kauppakeskukseen

Vantaalla Myyrmannin kauppakeskuksen Citymarketissa on tapahtunut vaarallisen aineen onnettomuus, jossa kauppaan on levinnyt iho- ja hengitysoireita aiheuttavaa höyryä. Lue lisää täältä.

Huippusuosittu olympiamitalisti voitti Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun – esitteli suomalaisen rakkaansa hetki sitten Instagramissa

Yhdysvaltain mediassa suureen suosioon noussut taitoluistelija Adam Rippon, 28, voitti maassaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

Voitto selvisi maanantaina. USA Today -lehden mukaan urheilullisen Ripponin uumoiltiin vievän voiton jo kilpailun ensi metreistä alkaen. Lue lisää täältä.

30-vuotias mies ei suostu muuttamaan vanhempiensa luota New Yorkissa – Äiti ja isä haastoivat poikansa oikeuteen

Kolmekymppisen miehen äiti ja isä haastoivat lapsensa oikeuteen New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa, sillä mies ei suostunut muuttamaan pois kotoa. Korkein oikeus on nyt määrännyt, että pojan on jätettävä vanha kotinsa.

Michael Rotondon, 30, vanhemmat käyttivät maanittelukeinojen arsenaalinsa tyhjiin, jotta pääsisivät lapsestaan eroon. Syracusen kaupungissa poikansa kanssa vastentahtoisesti asuvat Cristina ja Mark Rotondo jättivät lapselleen kolme häätökirjettä ja tarjosivat lopulta hänelle tuntuvaa summaa riihikuivaa – tuloksetta. Lue lisää täältä.

Jyväskylän Rasinrinteellä palaa puinen kerrostalo – asukkaat evakuoitu

Jyväskylän Rasinrinteellä palaa puinen luhtikerrostalo, jonka asukkaat on evakuoitu, tiedottaa pelastuslaitos.

Sammutustöihin osallistuu yli kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä. Palon painopiste on rakennuksen ullakolla. Viereistä rakennusta suojataan palon leviämiseltä. Lue lisää täältä.

CNN: Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasodan uhka ei sittenkään väistynyt

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on vihjannut, ettei kauppasodan uhka Yhdysvaltain ja Kiinan välillä ole sittenkään vielä kokonaan väistynyt, kertoi televisiokanava CNN tiistaina. Lue lisää täältä.

Yksi kuoli paritalon tulipalossa Oulussa

Oulunsalon alueella Oulussa tiistai-iltana riehuneessa paritalon tulipalossa kuoli yksi ihminen, kertoo poliisi. Paritalo tuhoutui palossa täysin. Rakennus oli jo ilmiliekeissä pelastuslaitoksen ja poliisin saapuessa paikalle.

Poliisilla ei tuoreeltaan ollut tiedossa kuolleen henkilöllisyyttä. Kuollut oli aikuinen. Lue lisää täältä.

Kanne Britanniassa: Google vakoili iPhone-käyttäjien sijaintia, terveyttä ja seksuaalista suuntautumista

Britanniassa 4,4 miljoonaa iPhone-käyttäjää on haastanut Googlen oikeuteen Safari-selaimen kautta tapahtuneesta käyttäjien seurannasta. Lue lisää täältä.

Etelä-Korea: Neuvottelut Pohjois-Korean kanssa jatkunevat vielä toukokuussa

Etelä-Korean hallitus ilmoittaa, että Koreoiden neuvottelut jatkunevat, kun Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean sotaharjoitukset on saatu päätökseen. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?