Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

21.5.2018 5:42

Trumpin asianajaja NYT:lle: Tutkinta siitä, häiritsikö Trump Venäjä-tutkintaa, päättyy syyskuussa

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin asianajaja Rudolph Giuliani väittää, että tutkinta siitä, häiritsikö Trump Venäjä-tutkintaa, viedään päätökseen syyskuussa.

New York Timesille asiaa kommentoineen Giulianin mukaan tutkintaa johtavan erikoissyyttäjän Robert Muellerin toimisto jakoi tutkinnan aikataulun kaksi viikkoa sitten ja sen mukaan tutkinta päättyisi 1. syyskuuta.

Muellerin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta asiaa, lehti kertoo.

Venäjä-tutkinnassa selvitetään, sekaantuiko Venäjä Yhdysvaltain toissavuoden presidentinvaaleihin sekä sitä, juonitteliko Venäjä Trumpin kampanjatiimin kanssa. Lue lisää täältä.

AFP: Malissa ainakin 12 ihmistä kuoli hyökkäyksessä torille

Länsi-Afrikan Malissa ainakin 12 siviiliä kuoli lauantaina tehdyssä hyökkäyksessä torille, kertoo armeijalähde uutistoimisto AFP:lle. Pohjois-Malissa Boulekessin kaupungissa tapahtuneessa hyökkäyksessä myös Malin sotilaat ampuivat laukauksia, lähde kertoo.

Lähteen mukaan aseistettu mies oli hyökännyt torilla sotilaan kimppuun. Tapahtumien kulku on kuitenkin epäselvä. Tapahtumien selvittämistä ovat lähteen mukaan vaikeuttaneet huonot puhelinyhteydet alueelle. Lue lisää täältä.

Filip Forsberg kampesi mestaruuden Ruotsille

Jääkiekon MM-finaalia hallinnut Ruotsi joutui raatamaan eilen voittolaukauskilpailuun asti ennen kuin se sai Sveitsin nujerretuksi luvuin 3–2. Oliver Ekman-Larsson ja Filip Forsberg laukoivat voittolaukauskilpailun ratkaisevat osumat, ja voittomaali merkittiin Forsbergille.

Sebastian Aho voitti turnauksen maalipörssin yhdeksällä osumallaan. Pistepörssissä hän oli Yhdysvaltain Patrick Kanen jälkeen toinen. Ahon 9+9=18 pistettä on suomalaispelaajien kaikkien aikojen tehosaalis MM-kisoissa. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?