Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Julkaistu:

Trump haluaa pelastaa kiinalaisen telejätti ZTE:n

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi sunnuntaina tekevänsä yhteistyötä kiinalaisen virkaveljensä Xi Jinpingin kanssa telejätti ZTE:n auttamiseksi.

Asiasta Twitterissä kertoneen Trumpin mukaan liian monta työpaikkaa Kiinassa on uhattuna. Lue lisää täältä.

Trump kommentoi Pariisin veitsi-iskua: ”Jossakin vaiheessa maiden on avattava silmänsä”

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Pariisissa lauantai-iltana tapahtunutta veitsi-iskua Twitterissä.

– Niin surullista nähdä terrori-isku Pariisissa. Jossakin vaiheessa maiden on avattava silmänsä ja nähtävä, mitä todella tapahtuu. Tällainen sairaus ja viha ei sovi rakastavaan, rauhalliseen ja menestyvään maahan! On tehtävä muutoksia ajatteluprosessiimme terrorista, Trump kirjoitti. Lue lisää täältä.

Uusi massiivinen halkeama repesi Havaijilla

Massiivinen magmaa ja kiviä sylkevä halkeama on revennyt Havaijilla Kilauea-tulivuoren luona.

Helikopterista kuvattu halkeama vaikuttaa noin 300 metriä pitkältä. Se uhkaa läheisiä asuintaloja, ja viranomaiset ovat jo määränneet evakuointeja. Lue lisää täältä.

Kongon demokraattisessa tasavallassa jälleen uusi ebolatartuntaepäily

Kongon demokraattisessa tasavallassa on tullut tietoon jälleen uusi epäilty ebolatartunta.

Asiasta sunnuntaina kertoneen Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan viimeisin tartuntaepäily todettiin Bikorossa, joka on ollut uusimman ebolaepidemian keskiössä. Lue lisää täältä.

Poliisi: Indonesian kirkkoiskuista epäilty perhe oli viettänyt aikaa Syyriassa

Indonesian itsemurhaiskuista epäilty perhe oli aiemmin viettänyt aikaa Syyriassa, BBC uutisoi poliisin kertoneen. Poliisi ei kertonut asiasta tarkempia tietoja.

Ainakin 13 ihmistä kuoli ja lukuisia haavoittui, kun kuusihenkinen perhe hyökkäsi kolmeen kirkkoon Indonesian toiseksi suurimmassa kaupungissa Surabayassa sunnuntaina. Lue lisää täältä.

Salma Hayek antoi rohkean palkkalausunnon – ”Minua tullaan vihaamaan tämän takia”

Meksikolais-amerikkalainen näyttelijä Salma Hayek sanoo, että hyvin palkattujen Hollywoodin miesnäyttelijöiden pitäisi suostua palkanalennuksiin miesten ja naisten välisten palkkaerojen tasoittamiseksi elokuva-alalla.

– Meidän kaikkien on osallistuttava mukautumiseen. Se on yksi idea. Minua tullaan vihaamaan tämän takia. Toivon, että saan vielä töitä tämän jälkeen! Lue lisää täältä.