Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 9.4.2018 5:58

Orban julisti puolueensa voittaneen parlamenttivaalit

Unkarin pääministeri Viktor Orban on julistanut Fidesz-puolueensa voittaneen parlamenttivaalit, kertoo Guardian. Orban puhui puolueensa päämajalla myöhään eilen illalla paikallista aikaa.

Kun äänistä oli laskettu noin 70 prosenttia, oli Orbanin Fidesz ja puolueen kanssa koalition muodostava kristillisdemokraattinen kansanpuolue saamassa virallisten vaalisivujen mukaan 134 paikkaa parlamentissa. Unkarin parlamentti on 199-paikkainen.

Äärioikeistolaisen Jobbik-puolueen johtaja Gabor Vona on puolestaan ilmoittanut eroavansa, Guardian kertoo. Samalla hän myönsi Orbanin Fidesz-puolueen voittaneen vaalit. Vona oli luvannut astua syrjään, jos puolue häviää vaalit. Lue lisää täältä.

Syyrian valtiollinen media: Armeijan lentokentälle tehty ilmaiskuja

Syyrian valtiollisen median mukaan Syyrian armeijan lentokentälle on tehty ilmaiskuja, kertovat BBC ja uutistoimisto AFP. Syyrian valtiollisen Sana-uutistoimiston mukaan useita ohjuksia on osunut Tayfurin lentokentälle. Lue lisää täältä.

Deutsche Bank laittoi toimitusjohtajan vaihtoon

Saksalainen Deutsche Bank on ilmoittanut korvaavansa toimitusjohtaja John Cryanin yhdellä hänen apulaisjohtajistaan, kertoo uutistoimisto AFP. Uusi toimitusjohtaja on saksalainen Christian Sewing.

Pankin julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että Sewing aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Cryan puolestaan jättää vaikeuksissa olevan Deutsche Bankin kuun lopussa. Lue lisää täältä.

NHL:n runkosarjan viimeinen peli käynnistyi suomalaismaalilla

Suomalaiskiekkoilija Henrik Borgström on tehnyt NHL-uransa ensimmäisen maalin. Hän laittoi kiekon maaliin runkosarjan viimeisen ottelun toisella minuutilla.

Runkosarjan viimeisessä ottelussa ovat vastakkain Borgströmin Florida ja Boston.

Florida teki kolmevuotisen tulokassopimuksen helsinkiläisen Borgströmin kanssa viime kuussa. Hän teki debyyttinsä NHL-jäillä viime kuun lopussa. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta