Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 8.4.2018 5:56

Trump Towerissa tulipalo - median mukaan ainakin yksi kuollut

Yhdysvalloissa New Yorkissa ainakin yksi ihminen on kuollut tulipalossa presidentti Donald Trumpin nimikkopilvenpiirtäjässä Trump Towerissa, kertoo muun muassa ABC News Twitterissä.

Kaupungin pelastuslaitos kertoi Twitterissä aiemmin, että ainakin yksi talon asukas oli saanut palossa hengenvaarallisia vammoja ja neljä pelastajaa lievempiä vammoja.

Pelastuslaitoksen mukaan palon sammuttaminen oli vaikeaa, koska tuleen syttynyt asunto oli suuri ja sijaitsi pilvenpiirtäjän 50. kerroksessa. Lue lisää täältä.

BBC: Pelastustyöntekijöiden mukaan Syyrian Itä-Ghoutassa kuollut ainakin 70 kaasuiskussa

Pelastustyöntekijöiden mukaan Syyrian Itä-Ghoutassa ainakin 70 ihmistä on kuollut, kun myrkyllistä kaasua pudotettiin Douman kaupunkiin, uutisoi BBC. Valkoiset kypärät -järjestö on varoittanut, että kuolonuhrien määrä todennäköisesti nousee vielä.

Järjestö kertoi aiemmin Twitterissä, että kuolonuhreja olisi ainakin 150, mutta tviitti poistettiin myöhemmin.

BBC:n mukaan riippumatonta vahvistusta iskulle ei ole saatu. Syyrian hallituksen mukaan väiteet ovat tekaistuja.

Doumassa sijaitsee kapinallisten viimeinen keskittymä Itä-Ghoutassa. Lue lisää täältä.

Kanadan juniorikiekkoilijoiden bussiturmassa sai surmansa ainakin 15

Kanadassa juniorikiekkoilijoiden bussiturman kuolonuhrien määrä on noussut 15:een.

Juniorijääkiekkoilijoiden bussi törmäsi rekkaan Saskatchewanin alueella perjantai-iltana viideltä paikallista aikaa.

Juniorijoukkue Humboldt Broncosissa on 24 pelaajaa, joista nuorimmat ovat 16-vuotiaita ja vanhimmat 21-vuotiaita. Viranomaiset eivät kertoneet kuolonuhrien ikiä. Aiemmin kerrottiin, että loukkaantuneita oli 14, joista kolme oli kriittisessä tilassa. Lue lisää täältä.

Mäntyharjun suuronnettomuusvaarapaikan raivaus etenee

Suuronnettomuusvaaran aiheuttaneen junaonnettomuuden raivaustyöt etenevät Mäntyharjulla. Maastoon valui arviolta 40 000–50 000 litraa erittäin herkästi syttyvää ainetta, kun aineen kuljetukseen käytetty junavaunu suistui radalta Kinnin liikennepaikalla.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan vaunuletkan vaurioitta säilyneet vaunut on saatu siirrettyä pois onnettomuuspaikalta. Pelastuslaitos tyhjentää yön aikana vuotanutta vaunua ja sen viereistä vaunua, joka on myös vaurioitunut, mutta jonka säiliö on ehjä. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta