Yön uutiset: lue mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: lue mitä tapahtui, kun nukuit

Julkaistu: 2.4.2018 6:03

Kiinalainen avaruusasema saapui Maan ilmakehään

Kiertoradaltaan pois ajautunut kiinalainen avaruusasema on saapunut Maan ilmakehään, kertoivat Kiinan viranomaiset. Tiangong-1-avaruusasema saapui Maan ilmakehään noin varttia yli kolme maanantaiaamuna Suomen aikaa.

Kiinan viranomaisten mukaan noin kahdeksan tonnin painoinen avaruuslaboratorio pitkälti paloi saapuessaan ilmakehään. Lue lisää täältä.

Järjestö: Isis surmasi useita hallituksen puolesta taistelevia Syyriassa

Syyrian sotaa seuraavan Syrian Observatory for Human Rights -järjestön mukaan äärijärjestö Isis on surmannut useita Syyrian hallituksen puolella olevia taistelijoita lähellä Irakin rajaa. Asiasta sunnuntaina kertoneen järjestön mukaan ainakin 19 ihmistä sai surmansa vuorokauden aikana useissa eri iskuissa.

Isis on pitkälti kukistettu Syyriassa, mutta äärijärjestö pitää silti hallinnassaan pieniä alueita maan itäosassa ja tekee välillä verisiä iskuja. Syrian Observatory for Human Rights on arvioinut, että äärijärjestö pitää nyt hallussaan alle viittä prosenttia Syyriasta. Lue lisää täältä.

Ajokeli muuttuu aamusta alkaen erittäin huonoksi idässä ja etelässä

Ajokeli muuttuu tänään erittäin huonoksi aamusta alkaen lumisateen ja voimakkaan tuulen takia alkaen idässä ja lännessä, varoittaa Ilmatieteen laitos. Myös lännessä ja Pohjois-Pohjanmaalla ajokeli on heikko.

Vaarallinen tiesää on Ilmatieteen laitoksen mukaan tänään Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa sekä Pohjois-Karjalassa.

Satakunnassa, Etelä- Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Kainuussa ajokeli on tänään puolestaan mahdollisesti vaarallinen.

Ilmatieteen laitokselta arvioitiin eilen, että lunta sataa tänään 10–15 senttiä ja paikoin jopa 20 senttiä. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?