Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

19.3.2018 5:55

Putin keräsi ennätysäänisaaliin

Venäjällä presidentti Vladimir Putin on odotetusti voittanut presidentinvaalit ja kerännyt suuremman osuuden kaikista annetuista äänistä kuin yksissäkään aiemmissa vaaleissa. Kun äänistä oli laskettu 90 prosenttia, Putin vaikutti saaneen yli 76 prosenttia äänistä.

Oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin kannattajat ja vaaleja tarkkaileva kansalaisjärjestö Golos ovat sanoneet havainneensa vaaleissa useita epäselvyyksiä. Lue lisää täältä.

Kiinan Xi onnittelee Putinia vaalivoitosta

Kiinan presidentti Xi Jinping onnittelee Putinia vaalivoitosta. Xi sanoo olevansa valmis tekemään Putinin kanssa yhteistyötä, jotta maiden väliset suhteet saadaan vielä läheisemmiksi.

Tällä hetkellä Kiinan ja Venäjän kattava strateginen yhteistyö on Kiinan presidentin mukaan historian parhaalla tasolla. Xin kommenteista kertoi Kiinan valtion uutistoimisto Xinhua. Lue lisää täältä.

EU-maat tukevat Britanniaa ja pohtivat reaktiotaan hermomyrkkyiskuun

EU-maiden ulkoministerit ovat tänään koolla Brysselissä. Tukevan asialistan päähuomion vie Britannian selvitys siitä, mitä Salisburyn hermomyrkkyhyökkäyksestä tiedetään ja toivooko maa tukea muilta EU-mailta.

EU-maat ovat jo ilmaisseet poliittista tukeaan Britannialle.

Ex-agentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julija joutuivat hermomyrkkyhyökkäyksen kohteeksi Salisburyssa kuun alussa. Britannian mukaan Venäjä on hyvin todennäköisesti vastuussa iskusta. Venäjä itse on kiistänyt syyllistyneensä iskuun. Lue lisää täältä.

Patrik Laine tykitti kaksi maalia Dallasia vastaan

Winnipegin suomalaismaalitykki Patrik Laineen huikea vire jatkui yön NHL-kierroksella. Laine iski kaksi maalia ottelussa Dallasia vastaan. Samalla Laine nosti kauden maalisaldonsa 43:een. Pisteitä hän on tahkonnut jo 15 ottelussa peräkkäin.

Laine jakaa NHL:n maaliykkösen paikan Washingtonin paidassa pelaavan Alex Ovechkinin kanssa.

Dallas kaatui 4–2. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?