Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

Julkaistu: 3.3.2018 5:43

Viranomainen: Trumpin terästulleihin ei ole tulossa poikkeuksia

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kaavailemiin tuontitulleihin teräkselle ja alumiinille ei ole tulossa maakohtaisia poikkeuksia, vaan ne koskevat kaikkia maita, Valkoisen talon viranomainen kertoo medialle.

Nimettömänä puhuneen korkean viranomaisen mukaan Valkoinen talo voi kuitenkin tapauskohtaisesti harkita poikkeuksia. Lähde ei tarkentanut, millaisissa tilanteissa poikkeuksia voitaisiin harkita.

Useat maat ovat uhanneet Yhdysvaltoja vastatoimilla, jos Trump toteuttaa ensi viikolla 25 ja 10 prosentin tuontitullit teräkselle ja alumiinille. Lue lisää täältä.

Italiassa äänestetään huomenna parlamenttivaaleissa

Vaalien pääteemoiksi ovat muodostuneet italialaisten mielipiteitä jyrkästi jakava maahanmuutto sekä korkea nuorisotyöttömyys.

Parlamenttivaalit ovat ensimmäiset, jotka käydään Italian uuden vaalilain tultua voimaan. Uusi laki on rohkaissut puolueita muodostamaan vaaliliittoja.

Kolme seuratuinta ryhmää ovat ex-pääministeri Silvio Berlusconin keskustaoikeistopuolueen ja kahden äärioikeistopuolueen koalitio, toisen entisen pääministerin Matteo Renzin demokraattipuolueen ja kolmen pienemmän puolueen yhteisryhmä sekä koalitioista kieltäytynyt populistinen viisi tähteä -liike. Lue lisää täältä.

Yksi loukkaantui vakavasti tulipalossa Raaseporissa

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti viisihuoneistoisen asuintalon tulipalossa Raaseporissa lauantaiyönä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Esikunnankadulla syttyneestä palosta hieman puolenyön jälkeen. Talon yläkerran asukas huomasi ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta naapuriasunnosta kuuluvan palovaroittimen äänen sekä asunnosta puskevan mustan savun ja hälytti apua. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?