Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

16.2.2018 5:17

Kuhmoisissa palaa 700 neliön teollisuushalli - taloudelliset vahingot ovat merkittävät

Keski-Suomessa Kuhmoisissa palaa 700 neliön teollisuushalli, kertoo pelastuslaitos. Halli on ilmiliekeissä, mutta henkilövahinkoja ei ole tullut. Päivystävä päällikkö arvioi, että sammutustyöt kestävät puoleen päivään asti ja rakennus palaa maan tasalle.

Tulipalon aiheuttamat taloudelliset vahingot ovat merkittävät, koska hallissa on säilytetty ajoneuvoja ja palossa on tuhoutunut trukki, kaksi kuorma-autoa ja yksi kuormaaja. Sisällä oli myös kaasupulloja, jotka räjähtelivät.

Palo on kuitenkin saatu hallintaan, eikä leviämisvaaraa ole.

Yliopistojen sovittelu jatkuu - Pro pohtii tukilakkoja pankkien kiistassa

Työmarkkinakiistoissa etenemistä pohditaan tänään usealla taholla.

Yliopistoja koskevan lakonuhan sovittelua jatketaan aamulla. Henkilöstöä edustavat pääsopijajärjestöt ovat jättäneet lakkovaroituksen, jonka mukaan Helsingin yliopistossa toteutetaan vuorokauden mittainen pistelakko helmikuun viimeisenä päivänä, ellei sopua siihen mennessä löydy.

Ammattiliitto Pron hallitus puolestaan kokoontuu pohtimaan tukilakkoja pankkialan pitkittyneeseen työkiistaan.

Floridan kouluampumisesta epäilty mies tunnusti

Yhdysvaltain Floridassa keskiviikkona tapahtuneesta kouluampumisesta epäilty mies on tunnustanut veriteon, kertovat viranomaiset. Asiasta uutisoi muun muassa Washington Post.

Ampujaksi epäilty 19-vuotias mies sai torstaina syytteet 17 harkitusta murhasta. Hänet oli erotettu kurinpidollisista syistä koulusta, jossa ampuminen tapahtui.

Mies on ollut maanisen kiinnostunut aseista ja oli pannut sosiaaliseen mediaan runsaasti kuvia, joissa hän poseeraa käsiaseiden kanssa. Uutistoimisto AP:n mukaan mies kuuluu valkoista ylivaltaa tavoittelevaan järjestöön. Tiedon vahvisti uutistoimistolle järjestön johtaja.

USA:n senaatti kaatoi maahanmuuttosovun

Yhdysvalloissa demokraattien ja republikaanien keskitien senaattorien yhteinen sovintoehdotus maahanmuutosta on kaatunut senaatissa. Ennen äänestystä maan presidentti Donald Trump oli haukkunut esityksen.

Republikaaneista ja demokraateista koostuva ryhmä senaattoreita pääsi eilen sopuun ehdotuksesta, joka olisi muun muassa myöntänyt vajaalle kahdelle miljoonalle nuorelle siirtolaiselle virallisen aseman. Lisäksi Meksikon rajavalvontaan olisi suunnattu 25 miljardia dollaria seuraavan vuosikymmenen aikana. (Lähde: AFP)

Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale on rakkaudesta kertova Domino

Laulaja Saara Aallon toinen UMK18-kilpailukappale ja sen musiikkivideo on nyt julkaistu. Kappale on nimeltään Domino, ja se kertoo Aallon mukaan rakkaudesta. Hän kuvailee, että kappale kertoo siitä hetkestä, kun on niin rakastunut, että jalat lähtevät alta.

Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Thomas G:sonin, Bobby Ljunggrenin, Johnny Sanchezin ja Will Taylorin kanssa.

Dominon ovat tuottaneet G:son ja Sanchez.

Jennifer Aniston eroamassa Justin Therouxista

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jennifer Aniston ja hänen näyttelijäpuolisonsa Justin Theroux ovat ilmoittaneet eroavansa. Pariskunta on ollut naimisissa kaksi ja puoli vuotta. He kertoivat erostaan yhteisessä tiedotteessa.

Parhaiten Frendit-sarjasta tunnettu Aniston oli aiemmin naimisissa näyttelijä Brad Pittin kanssa. Aniston ja Pitt erosivat vuonna 2005, jonka jälkeen Aniston tapaili muun muassa näyttelijä Vince Vaughnia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?