Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 11.2.2018 5:30

YK:n pääsihteeri ilmaisi huolensa Syyrian kärjistyneestä tilanteesta

YK:n pääsihteeri Antonio Guterres on ilmaissut huolensa Syyrian kärjistyneestä tilanteesta ja kehottaa rauhoittamaan tilannetta. YK:n tiedottajan mukaan pääsihteeri seuraa tarkasti tilannetta Syyriassa ja sen rajoilla.

Guterres kommentoi asiaa tiedottajansa välityksellä sen jälkeen, kun Israel sanoi lauantaina tehneensä ilma-iskuja Syyriassa. Lue lisää täältä.

Lotosta 3,6 miljoonaa euroa Kouvolaan kahden porukalle

3,6 miljoonaa euroa lauantain lottoarvonnassa tuonut rivi pelattiin Kouvolan Kuusankoskella, kertoo Veikkaus.

Kauppakadun R-kioskissa pelattu peli oli kahteen osaan jaettu porukka, joten kummankin voitto-osuus on 1,8 miljoonaa euroa. Lue lisää täältä.

Pence vakuutti USA:n ja Etelä-Korean olevan samoilla linjoilla Pohjois-Korean suhteen

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence vakuutti lauantaina, että Yhdysvallat ja Etelä-Korea vastustavat yhdessä Pohjois-Korean ydinaseohjelmaa.

Asiaa lentokoneessa kommentoinut Pence sanoi, että hän ja Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in jatkavat koordinoituja toimiaan Pohjois-Koreaa vastaan. Lue lisää täältä.

Hittielokuvien säveltäjä Johann Johannsson on kuollut 48-vuotiaana

Tunnettu islantilainen elokuvasäveltäjä Johann Johannsson on kuollut 48-vuotiaana.

Johannsson voitti Golden Globe -palkinnon vuonna 2015 Kaiken teoria -elokuvan musiikista. Hänet tunnetaan myös muun muassa elokuvien Sicario ja Arrival musiikista. Lue lisää täältä.

Victoria Beckhamin mukaan Spice Girls ei ole lähdössä kiertueelle

Victoria Beckhamin mukaan hän itse eikä muutkaan Spice Girls -bändin jäsenet ole lähdössä kiertueelle. Hän kommentoi asiaa Voguelle.

Viihdeuutisiin erikoistunut TMZ-sivusto uutisoi aiemmin, että takavuosien brittipopsuuruus Spice Girls lähtee kiertueelle. Lue lisää täältä.

Kauste ja Rantamäki juhlivat avausvoittoa paricurlingin päätösottelussa

Oona Kauste ja Tomi Rantamäki ovat voittaneet päätösottelunsa olympialaisten paricurlingissa. Kaksikko kukisti yhdysvaltalaiset sisarukset Becca Hamiltonin ja Matt Hamiltonin 7–5.

Avausvoitostaan huolimatta suomalaiset jäivät viimeisiksi olympiadebyyttinsä tehneessä paricurlingissa. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta