Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

8.2.2018 6:22

Suomi avasi olympiataipaleensa - Etelä-Korea vei voiton Suomesta curlingin parikilpailussa

Pyeongchangin olympialaisten curlingin parikilpailuun osallistuvat Oona Kauste ja Tomi Rantamäki ovat hävinneet avauskierroksella Etelä-Korealle. Isäntämaa kukisti Suomen 9–4.

Etelä-Korea johti ottelua ensimmäisen pään jälkeen kolmella pisteellä. Suomi puolestaan avasi pistetilinsä voittaessaan ottelun neljännen pään. Kauste ja Rantamäki veivät myös viidennen pään ja kuudennessa päässä parivaljakko kavensi tilanteen 4–5:een. Etelä-Korea kuitenkin karkasi lopullisesti seitsemännessä pelivuorossa.

Curlingin parikilpailu avasi Suomen olympiataipaleen Pyeongchangissa. Kauste ja Rantamäki kohtaavat päivän toisessa ottelussa Sveitsin. Ottelu alkaa kello 13.05 Suomen aikaa. Lue lisää täältä.

Yhdysvalloissa järjestetään kansallinen rukousaamiainen – Soini mukana

Yhdysvalloissa järjestetään tänään vuotuinen kansallinen rukousaamiainen eli kongressin isännöimä uskonnollisten poliitikoiden sidosryhmätapaaminen.

Suomesta rukousaamiaiselle osallistuu ulkoministeri Timo Soini (sin.). Hän on ollut mukana tapaamisessa usein aiemminkin, myös viime vuonna. Lue lisää täältä.

Lännen Media: Liki viidennes valtuutetuista joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi

Lähes joka viides kunnan- tai kaupunginvaltuutettu on kokenut seksuaalista häirintää luottamustehtäviä hoitaessaan, ilmenee Lännen Median valtuutetuille tekemästä kyselystä.

Valtaosa häirinnästä liittyy sukupuolen perusteella tapahtuvaan vähättelyyn, kuten tytöttelyyn.

Valtuutetut kohtaavat myös suoraa sanallista häirintää, kuten sanallista seksuaalista ahdistelua. Pienempi osa vastaajista kertoi kokeneensa myös ulkonäköön liittyvää epäasiallista kommentointia tai fyysistä koskettelua tai sen uhkaa. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?