Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

Spice Girls tekee paluun.­

3.2.2018 6:43

Koko maassa kylmenee

Viikonloppuna kylmenee koko maassa. Lämpötila laskee viikonlopun aikana Etelä- ja Keski-Suomessa pakkaselle 10–20 asteen verran. Pohjois-Suomeen on luvassa jopa 20–30 astetta pakkasta. Lue lisää täältä.

Tulilinjalle joutunut FBI:n johtaja lähetti alaisilleen kirjeen: ”Seison takananne”

Yhdysvaltain liittovaltion poliisin johtaja Christopher Wray on sanonut, että seisoo työntekijöidensä takana ja on sitoutunut FBI:n työhön. Wray on lähettänyt sisäisen kirjeen FBI:n 35 000 työntekijälle. Kirjeessä hän kiittää työntekijöidensä työetiikkaa ja ammattitaitoa ja sanoo, että työ puhuu puolestaan. Wray suuntasi kirjeen työntekijöilleen sen jälkeen, kun kohuttu FBI-muistio julkaistiin perjantaina. Salaisiksi luokiteltuihin tietoihin nojaavassa muistiossa nostettiin odotetusti esiin epäilyjä FBI:n valtuuksien väärinkäytöstä. Lue lisää täältä.

Totta se on: Spice Girls tekee paluun

Ysärinostalgia elää nyt kultakauttaan, ja sen kruunuksi vuosikymmenen monella mittarilla ikonisin popyhtye tekee kuin tekeekin paluun. Lue lisää täältä.

Raportti: Pohjois-Korea antaa palttua YK:n pakotteille

Pohjois-Korea uhmaa YK:n asettamia pakotteita: maa aikoo jatkaa hiilen, raudan, teräksen ja muiden YK:n pakotteiden alaisina olevien tuotteiden viemistä ulkomaille.

Perjantaina julkaistun YK:n raportin mukaan Pohjois-Korea tienasi viime vuoden tammi-syyskuussa noin 200 miljoonaa dollaria viemällä maasta tuotteita, joita pakotteet koskevat. Lue lisää täältä.

Hangossa Fermionin tehtaalla tapahtui kemikaalionnettomuus

Hangossa lääkeaineita valmistavan Fermionin tehtaalla on tapahtunut kemikaalionnettomuus, kertoo pelastuslaitos. Lue lisää täältä.

Niinistön ja Haukion lapsi on uutinen ulkomaillakin

Sauli Niinistön ja Jenni Haukion vauvauutinen tavoitti myös kansainväliset tiedotusvälineet, kuten New York Timesin. Lue lisää täältä.

Presidenttiparin poika on hyvässä seurassa: myös he ovat syntyneet 2. helmikuuta

Muun muassa Ayn Rand ja Frederik ovat syntyneet samana päivänä kuin presidenttiparin vauva. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?