Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

Fidel Castron vanhin lapsi Fidel Angel Castro Diaz-Balart on kuollut.

Fidel Castron vanhin lapsi Fidel Angel Castro Diaz-Balart on kuollut.

Julkaistu: 2.2.2018 6:31

Fidel Castron vanhin poika on kuollut – kuolinsyyksi vahvistui itsemurha

Kuubaa vuosikymmeniä hallinneen Fidel Castron vanhin poika on kuollut, kertoo uutistoimisto Reuters.

Fidel Castro Diaz-Balart kuoli torstaiaamuna Kuuban aikaa 68-vuotiaana. Hän kärsi pitkään masennuksesta ja oli sen vuoksi niin sairaalahoidossa kuin avohoidossa viimeisten kuukausiensa aikana, Kuuban valtiollinen media kertoo Reutersin mukaan.

Kuolinsyyksi on vahvistunut itsemurha. Lue lisää täältä.

Kaksi tytärtään murhannut mies teloitetaan Texasissa – pakotti lasten äidin kuuntelemaan veriteon puhelimessa

Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa teloitetaan mies, joka ampui kaksi pientä tytärtään kuoliaaksi samalla, kun pakotti entisen vaimonsa kuuntelemaan toimitusta puhelimen kautta, kertovat uutissivusto CBS ja uutistoimisto AFP.

Teloituksen on tarkoitus tapahtua vielä torstaina Yhdysvaltain aikaa eli perjantaina Suomen aikaa, ellei Korkein oikeus päätä viime hetkellä toisin. Lue lisää täältä.

Trump määräsi Guantanamon vankilalle jatkoa – viranomaiset älähtivät: ”Kuuden miljardin dollarin virhe”

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin päätös pitää auki Guantanamo Bayn vankileiri voi olla miljardiluokan virhe, sanovat vankilan perustamisesta vastanneet viranomaiset. Asiasta uutisoi sanomalehti The Guardian.

Presidentti George W. Bushin kaudella Guantanamon perustamisen parissa työskennelleet viranomaiset sanovat, että Trump on vaarassa toistaa "kuuden miljardin dollarin virheen". Lue lisää täältä.

Brittimies teeskenteli halvaantunutta 16 vuotta – manipuloi lääkäreitä ja nosti yli 280 000 euron tuet

Brittimies on myöntänyt oikeudessa nostaneensa erilaisia vammaistukia väärin perustein 16 vuoden ajan. Brian Matthewsin, 51, nostamien tukien määrä nousee yhteensä noin 250 000 puntaan (noin 285 000 euroa). Lue lisää täältä.

Apple teki ennätystuloksen

Teknologiayhtiö Apple kertoi torstaina ennätystuottoisasta vuosineljänneksestä. Apple teki vuosineljänneksellä voittoa 20 miljardia dollaria eli noin 16 miljardia euroa. Lue lisää täältä.

Antaako Trump tänään luvan tulenaran FBI-muistion julkaisuun?

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on antamassa luvan julkaista kiistellyn muistion, jonka on oletettu nostavan epäilyjä liittovaltion poliisin FBI:n valtuuksien väärinkäytöstä Trumpin vaalikampanjan seurannassa. Valkoisen talon edustajan mukaan Trump olisi ”ilmeisesti” perjantaina antamassa kongressille luvan julkaisuun. Sen jälkeen asia on kongressin päätettävissä, hän kertoo. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta