Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

11.1.2018 5:13

Trump vältteli suoraan vastaamasta, suostuisiko hän Venäjä-tutkijoiden haastateltavaksi

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei suoraan vastannut kysymykseen siitä, antaisiko hän erikoissyyttäjä Robert Muellerille ja tämän tiimille haastattelun. Washington Postin mukaan Trumpilta kysyttiin asiasta tiedotustilaisuudessa, jonka hän piti Norjan pääministerin Erna Solbergin kanssa.

Trump vastasi asiaa koskevaan kysymykseen sanomalla "katsotaan, mitä tapahtuu".

Washington Postin tietojen mukaan Muellerin tiimi ilmoitti viime kuussa Trumpin asianajajille, että he todennäköisesti pyytävät haastattelua presidentiltä. Mueller johtaa Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n Venäjä-tutkintaa. Lue lisää täältä.

Pakistanissa osoitettiin mieltä raiskatun ja murhatun tytön takia, kaksi protestoijaa kuoli

Pakistanissa ainakin kaksi ihmistä on kuollut mielenosoituksessa, joka järjestettiin sen jälkeen, kun kahdeksanvuotias tyttö raiskattiin ja murhattiin. Asiasta kertoo paikallinen poliisi. Lisäksi ainakin kolme ihmistä on saanut vammoja.

Kasurin kaupungissa järjestettyyn mielenosoitukseen osallistui satoja ihmisiä, ja poliisi kutsui puolisotilaallisia joukkoja turvaamaan järjestystä.

Nimettömänä pysyvän viranomaisen mukaan kahdeksanvuotias tyttö kidnapattiin viime viikon torstaina. Hänet löydettiin kuolleena roskakasasta tiistaina. Lue lisää täältä.

Ylivieskassa 3-vuotias lapsi harhaili yksin pakkasessa

Pohjois-Pohjanmaalla Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta, kertoo poliisi. Pakkasta oli kahdeksan astetta, ja lapsi oli ulkovaatteissa ilman hansikkaita.

Lapsi harhaili yksin taskulampun kanssa, kun paikalle ajanut nuorisojoukko otti lapsen kyytiin ja teki ilmoituksen hätäkeskukseen. Noin 1,5 tuntia lapsen löytymisestä poliisi löysi lähistöltä lapsen isän toisen pienen lapsen kanssa. Miehen auto oli jumittunut lumihankeen. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?