Yön uutiset: Lue, mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Lue, mitä tapahtui, kun nukuit

27.12.2017 5:51

Loikkarin kehossa pernaruttoa

Pohjois-Koreasta tänä vuonna loikanneen sotilaan elimistöstä on löydetty merkkejä pernarutosta, kertovat Etelä-Korean viranomaiset. Tämän pelätään olevan merkki siitä, että sulkeutunut Pohjois-Korea olisi kehittelemässä itselleen biologisia aseita ydinaseen lisäksi.

Edellinen loikkaus Pohjois-Koreasta etelään demilitarisoidun vyöhykkeen yli tapahtui viime viikolla. Lue lisää täältä.

Nuoret Leijonat hävisivät Kanadalle

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-turnauksessa Buffalossa Yhdysvalloissa Kanada on voittanut Suomen maalein 4–2. Kanada eteni jo ottelun alkumetreillä kahden maalin johtoon.

Päävalmentaja Jussi Ahokas haluaa selityksen Kanadan 1–0-maalin hyväksymiselle. Hän sanoi ottelun jälkeen, että asia etenee Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n käsittelyyn.

Tilanteessa kiekko näytti ylittävän maaliviivan vasta sen jälkeen, kun Boris Katchouk runnoi Suomen maalin pois paikoiltaan. Lue lisää täältä.

  KSML: Entistä harvempi kone lentää pimeänä

Yhä harvempi valtion ilma-alus lentää puutteellisin tiedoin Suomenlahdella, uutisoi Keskisuomalainen.

Ilmavoimien esikunnan mukaan tänä vuonna noin 25 prosenttia Suomenlahden lennoista on lennetty puutteellisilla tiedoilla. Viime vuonna puutteellisten lentojen osuus oli 42 prosenttia ja toissa vuonna 56 prosenttia.

Valvotussa ilmatilassa lento on puutteellinen esimerkiksi silloin, kun lennetään transponderi eli toisiotutkavastain pimeänä.

Suomenlahdella liikennöi muun muassa Venäjän ja sotilasliitto Naton koneita. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?