Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

3.12.2017 5:30

WP: Trumpin Flynn-twiitin kirjoitti hänen henkilökohtainen lakimiehensä

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin keskustelua herättänyt twiitti entisen kansallisen turvallisuuden neuvonantajan Michael Flynnin saamista syytteistä ei ilmeisesti ollut hänen itsensä kirjoittama.

Kaksi Washington Postin haastattelemaa nimetöntä lähdettä kertoo, että twiitin oli kirjoittanut Trumpin henkilökohtainen lakimies John Dowd. Lue lisää täältä.

ABC News pyytää anteeksi ”vakavaa virhettään” Trump-uutisoinnissa – toimittaja hyllytetty neljän viikon ajaksi

Amerikkalainen televisioyhtiö ABC News pyytää anteeksi ”vakavaa virhettään”, jonka se teki uutisoidessaan presidentti Donald Trumpista.

Lauantaina julkaistun tiedotteen mukaan tutkiva toimittaja Brian Ross on hyllytetty neljän viikon ajaksi – ilman palkkaa. Lue lisää täältä.

HS-gallup: Lähes puolet suomalaisista haluaa Suomeen lisää maahanmuuttajia

Suomalaisten asenteet maahanmuuttoa kohtaan ovat lientyneet 2010-luvulla, kertoo Helsingin Sanomat.

Lehden viime kuussa teettämän gallupin perusteella lähes puolet suomalaisista haluaa Suomeen lisää maahanmuuttajia. Lue lisää täältä.

Israelissa 20 000 ihmistä osoitti mieltä korruptiota ja pääministeriä vastaan

Israelissa noin 20 000 ihmistä osoitti lauantaina mieltä hallituksen korruptiota ja pääministeri Benjamin Netanjahua vastaan.

Suurkaupunki Tel Avivissa järjestetty mielenosoitus oli tähän asti selvästi suurin viikoittaisista protesteista. Lue lisää täältä.

Katalonian Puigdemont pysyy Brysselissä vaalien yli

Katalonian syrjäytetty aluejohtaja Carles Puigdemont aikoo pysyä Brysselissä Katalonian aluevaalien yli. Hän on ehdolla vaaleissa, jotka on määrä järjestää 21. joulukuuta.

Puigdemont pakeni Brysseliin sen jälkeen, kun Espanjan keskushallinto oli ottanut Katalonian hallintaansa estääkseen Puigdemontin johtamat itsenäistymispyrkimykset. Lue lisää täältä.

Suomen poliisi aikoo pakottaa virolaiset ottamaan kameravalvonnan sakot vastaan

Poliisi suunnittelee jatkossa lähettävänsä virolaisille kotiin ilmoituksen Suomessa saadusta ylinopeussakosta. Ilmoituksessa annetaan mahdollisuus noutaa sakko Suomesta tai ilmoittaa suomalainen, esimerkiksi työnantajan osoite, johon sakon voi lähettää.

Tällä hetkellä sakkoa ei voi suoraan lähettää toisen valtion kansalaiselle toiseen valtioon. Lue lisää täältä.

Tiikerihai tappoi naisen Costa Ricassa

Keski-Amerikassa Costa Ricassa tiikerihai on tappanut sukeltamassa olleen matkailijan ja vahingoittanut tämän mukana ollutta sukellusopasta.

Henkensä menetti 49-vuotias amerikkalaisnainen. Sairaalaan joutunut opas oli 26-vuotias paikallinen mies. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?