Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

2.12.2017 5:30

Lähteet: Trumpin vävy Kushner on ex-neuvonantaja Flynniä ohjeistanut "erittäin korkea-arvoinen" virkamies

Yhdysvaltalaismedian tietojen mukaan presidentti Donald Trumpin entisen turvallisuusneuvonantajan Michael Flynnin oikeustapauksen asiakirjoissa mainittu "erittäin korkea-arvoinen" virkamies on presidentin neuvonantaja ja vävy Jared Kushner.

Asiakirjoissa kerrotaan, että vähän ennen viime joulua Trumpin siirtymähallinnon "korkea virkamies käski Flynniä ottamaan yhteyttä vieraiden valtioiden virkailijoihin, mukaan lukien Venäjän". Lue lisää täältä.

Valkoisen talon virkamies: Trump ei ole huolissaan Flynnistä ja tämän lausunnoista

Valkoisen talon korkea-arvoinen virkamies sanoo, että presidentti Donald Trumpia on informoitu entisen neuvonantajan Michael Flynnin oikeudellisesta tilanteesta.

Virkamiehen mukaan Trump ei ole huolissaan Flynnistä ja tämän lausunnoista, mutta Flynn ja tämän perhe ovat presidentin ajatuksissa. Lue lisää täältä.

USA:n republikaanit saamassa keskeisen verouudistuksen läpi senaatissa

Yhdysvalloissa valtaa pitävä republikaanipuolue on ensimmäistä kertaa tällä vaalikaudella pääsemässä toteuttamaan merkittävän lakiuudistuksen.

Lakiuudistus vaikuttaa paitsi verotukseen myös Yhdysvaltojen terveydenhuoltojärjestelmään, jonka uudistamisessa republikaanit epäonnistuivat tänä vuonna useita kertoja. Lue lisää täältä.

Kosovon pääministerin nimi poistettiin Interpolin etsintäkuulutettujen listalta

Serbian määräämä Kosovon pääministerin Ramush Haradinaj’n kansainvälinen pidätysmääräys on vedetty pois.

– Minulle kerrottiin tänään, että Interpol on poistanut 18 kosovolaista, jotka Serbia on määrännyt pidätettäväksi. Tällä listalla on mukana myös pääministeri, Kosovon oikeusministeri Abelard Tahiri sanoo. Lue lisää täältä.

Markkanen heitti 14 pistettä – Bullsille jälleen kirvelevä tappio

Chicago Bullsin tappioputki maailman kovimmassa koripallosarjassa NBA:ssa sai jatkoa, kun joukkue hävisi perjantain kotiottelussaan Sacramento Kingsille 106–107.

Bullsin 20-vuotias suomalaistulokas Lauri Markkanen pussitti jännittävässä kamppailussa 14 pistettä ja haali viisi levypalloa. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?