Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

23.11.2017 5:58

Argentiinan laivasto havaitsi oudon äänen sukellusveneen kadottua

Argentiinan laivasto kertoo tutkivansa outoa ääntä, jonka se havaitsi merellä vajaat kolme tuntia sen jälkeen, kun se viimeksi sai yhteyden kadoksissa olevaan sukellusveneeseen. Sukellusvene on ollut kadoksissa jo yli viikon ajan.

Laivasto ei halua tässä vaiheessa ottaa kantaa siihen, mikä äänen on saattanut aiheuttaa.

Toivo miehistön pelastamisesta alkaa hiipua, sillä aluksessa ollut happi riittää miehistölle vain viikoksi, mikäli alus ei pääse pintaan ottamaan lisää happea. Lue lisää täältä.

Vankeudestaan Pohjois-Koreassa tunnettu amerikkalainen kuoli oudoissa olosuhteissa

Kaliforniassa on löydetty kuolleena amerikkalaismies, joka tunnettiin julkisuudessa Pohjois-Koreassa kärsimästään vankeustuomiosta. Asiasta kertoo muun muassa CNN.

Aijalon Gomes tuli suurelle yleisölle tutuksi, kun Yhdysvaltojen entinen presidentti Jimmy Carter oli mukana neuvotteluissa Gomesin vapauttamisesta kahdeksan vuotta sitten. Neuvottelujen seurauksena Pohjois-Korean silloinen johtaja Kim Jong-Il armahti vangin. Lue lisää täältä.

  Jemenin keskeinen satama ja lentokenttä avataan humanitaariselle avulle

Saudi-Arabian johtama liittouma on ilmoittanut päästävänsä humanitaarista apua Jemeniin. Koalition mukaan keskeiset Hodeidan satama ja Sanaan lentokenttä avataan avustuskuljetuksille torstaina keskipäivällä.

Koalitio sulki kaikki Jemenin rajat mukaan lukien avustuskuljetusreitit kahdeksi viikoksi sen jälkeen, kun Saudi-Arabian pääkaupunkiin Riadiin tehtiin ohjusisku.

YK on vedonnut saudeihin, jotta avun toimittamista voitaisiin jatkaa. YK:n mukaan Jemenissä on käynnissä maailman suurin humanitaarinen kriisi. Noin 17 miljoonaa ihmistä tarvitsee ruoka-apua. Lue lisää täältä.

Trumpin hotellin nimi vaihtuu

Presidentti Donald Trumpin yhtiö on lopettanut yhteistyön New Yorkissa Trumpin nimeä kantaneen hotellin kanssa. Hotellin asiakasmäärät ovat olleet laskussa Trumpin vaalivoiton jälkeen, ja yhteistyötä ovat varjostaneet erilaiset oikeudelliset riidat. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?