Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui kun nukuit

Kuvituskuva
Julkaistu: 19.11.2017 5:30

HS-gallup: Sdp:n kannatus lähestyy kokoomuksen suosiota

Sdp on kuronut kiinni kokoomuksen kaulaa kannatuksessa, ilmenee Helsingin Sanomien kannatusmittauksesta.

Eroa puolueiden suosiossa on nyt 2,4 prosenttiyksikköä, kun lokakuussa sitä oli 3,8 prosenttiyksikköä. Kokoomus on edelleen suosituin puolue 21,4 prosentin kannatuksella. Lue lisää täältä.

Miestä ammuttu Porin keskustassa ravintolan edustalla

Miestä ammuttiin Porin keskustassa ravintolan edustalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisi kertoo ottaneensa lähistöltä kiinni miehen, joka ilmoittautui ampujaksi. Lue lisää täältä.

Kadonneesta sukellusveneestä havaittu hätäsignaaleja Argentiinassa

Argentiinan puolustusministeriö kertoo havainneensa hätäsignaaleja, jotka ovat mahdollisesti peräisin kadonneesta sukellusveneestä.

Laivaston sukellusveneeseen ei ole saatu yhteyttä keskiviikkoaamun jälkeen. San Juan -nimisellä aluksella on 44 hengen miehistö. Lue lisää täältä.

Sinn Feinin puheenjohtaja siirtyy syrjään

Pohjoisirlantilaisen Sinn Fein -puolueen puheenjohtaja Gerry Adams siirtyy ensi vuonna syrjään 34 vuoden jälkeen.

Hän ilmoitti asiasta puoluetovereilleen lauantaina. Sinn Feiniä on aiemmin pidetty Irlannin tasavaltalaisarmeijan IRA:n poliittisena siipenä. Lue lisää täältä.

Jalkapallojoukkueen bussi järkyttävän hyökkäyksen kohteena Kolumbiassa – kolme loukkaantui

Juniorin ja Deportivo Paston välinen jalkapallo-ottelu siirrettiin Kolumbiassa, kun vierasjoukkuetta kuljettanut bussi joutui hyökkäyksen kohteeksi.

Liigan mukaan yksi pelaaja ja kaksi taustaryhmään kuuluvaa henkilöä loukkaantuivat. Hyökkäys tapahtui 14 kilometrin päässä stadionista. Lue lisää täältä.

70-luvun teini-idoli David Cassidy kriittisessä tilassa sairaalassa

70-luvulla The Partridge Family -hittisarjassa teinitytöt hurmannut David Cassidy on kriittisessä tilassa sairaalassa, uutisoi TMZ-viihdesivusto.

Cassidyn, 67, elimet ovat huonossa kunnossa. Mies voi pian kuolla, ellei hänelle tehdä maksansiirtoa. Lisäksi hän kärsii munuaisen vajaatoiminnasta. Lue lisää täältä.

Latvala ajoi ulos viimeisellä erikoiskokeella

Jari-Matti Latvalan kausi päättyi ulosajoon Australian MM-rallissa.

Latvala oli ennen kauden viimeisen kilpailun päätöserikoiskoetta 14,7 sekunnin päässä kisaa johtaneesta Thierry Neuvillesta. Muutamia kilometrejä ennen maalia suomalainen ajoi ulos kakkossijalta eikä pystynyt jatkamaan. Lue lisää täältä.

Tuoreimmat osastosta