Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui, kun nukuit - Yön uutiset - Ilta-Sanomat

Yön uutiset: Katso, mitä tapahtui, kun nukuit

31.10.2017 6:01

Katalonian ex-aluejohtaja aikoo hakea turvapaikkaa?

Katalonian erotettu aluejohtaja Carles Puigdemont on maanantaina matkustanut Belgiaan ja palkannut juristikseen turvapaikka-asioihin erikoistuneen asianajajan. On spekuloitu, että Puigdemont saattaa hakea turvapaikkaa Belgiasta. Puidgemontin asianajajan mukaan asiasta ei ole tehty mitään päätöstä. Lue lisää täältä.

Trump suuttui syyteuutisista

Amerikkalaiskanava CNN:n mukaan presidentti Donald Trump on ollut raivoissaan kolmen entinen kampanjatyöntekijänsä saamista syytteistä. Trumpin kerrotaan yllättyneen siitä, että FBI:n hänen kampanjaansa kohdistama tutkinta ei keskitykään pelkästään sen ylimpään johtoon. Lue lisää täältä.

  Poliittiset Facebook-päivitykset tavoittivat jopa 126 miljoonaa

Venäläisten toimijoiden kiistanalaiset Facebookissa julkaistut päivitykset tavoittivat 126 miljoonaa amerikkalaista Facebook-käyttäjää, uutisoi New York Times. Päivityksillä venäläiset toimijat ovat pyrkineet aiheuttamaan vastakkainasettelua amerikkalaisessa yhteiskunnassa presidentinvaalien alla. Lue lisää täältä.

Monacon ruhtinas saapuu Ouluun

Monacon ruhtinas Albert saapuu Ouluun ensi vuonna osallistuakseen arktista aluetta käsittelevään konferenssiin, kertoo Oulun yliopisto. Puheen pitämisen lisäksi Alberin on määrä osallistua muun muassa kirkkovenesoutuun. Lue lisää täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?