Armand Duplantisin äiti muisteli poikansa hurjaa käytöstä – ”Se oli epätodellista"

Armand Duplantis oli voitontahtoinen lapsi.

Armand Duplantis on ME-mies.

4.3. 21:57

Ruotsin ykkösurheilija, seiväshyppääjä Armand Duplantis, 23, on kuumaa valuuttaa. Hänet halutaan useisiin tv-ohjelmiin ja haastatteluihin.

”Mondo” teki helmikuussa jälleen uuden maailmanennätyksen. Uusi ME-korkeus on nyt lukemissa 622. Tuonkin korkeuden ruotsalainen ylitti leikiten.

Tuore ME vain lisäsi seiväsmiehen kysyntää entisestään.

Duplantis ylitti korkeuden 622 viime viikonloppuna.

Duplantis vieraili ennätyksensä jälkeen Malou meets -keskusteluohjelmassa, jossa yleisurheilutähti avasi menestystarinaansa.

Duplantisin äiti Helena Duplantis oli poikansa tavoin vieraana ohjelmassa ja vakuutti olevansa ylpeä olympiavoiton ja MM-kullan saavuttaneesta pojastaan.

Välillä pojan meno on hirvittänytkin äitiä. Helena Duplantis muistelee dokumentissa ”Mondon” lapsuutta, jolloin tuleva seiväsihme oli äärimmäisen määrätietoinen ja äkkipikainen.

– Jos jokin meni pieleen... En ole koskaan nähnyt kenenkään olevan yhtä vihainen itselleen tai kenenkään ottavan mitään niin henkilökohtaisesti. Se oli epätodellista, hän sanoi Aftonbladetin mukaan.

– Joskus sanoin, että tämä on liikaa. Menin keittiöön katsomaan ikkunasta ulos ja teeskentelin, etten kuule mitä hän tekee.

Jälkiviisaana voi sanoa, että tiukka asenne kannatti. ”Mondo” pitää hallussaan kuutta maailman parasta seiväshyppytulosta.

Juttua korjattu 5.3. klo 11.39: Jutun lopussa mainittiin aiemmin virheellisesti Duplantisin pitävän hallussaan kuutta maailman parasta korkeushyppytulosta. Ruotsalaisen hallussa on kuusi parasta seiväshyppytulosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?