Tunteikas hetki kulisseissa – Annimari Korte purskahti onnenkyyneliin

Hallikauden seitsemäs oma ennätys oli Annimari Kortteelle iloinen yllätys.

Annimari Korte juoksi ennätyksensä Helsingissä.

18.2. 16:29

Helsinki

Annimari Korte oli yhtä hymyä SM-hallikisojen lauantain suoritustensa jälkeen Helsingissä.

34-vuotias pika-aituri osallistui lauantaina 60 metrin sileälle matkalle, jolla lopputuloksena oli kuudes sija. Päivän kohokohta tuli välieräjuoksussa, jossa Korte pinkoi uuden oman ennätyksensä 7,55.

Ennätysajan valjettua juoksijalle itselleen aituri puhkesi onnenkyyneliin ja ällisteli kovaan ääneen suoritustaan haastattelualueella.

Sairastelujen ja vammojen kolhiman hankalan parivuotisen jälkeen positiivinen lukema tulostaululla pisti mielen maireaksi.

– Tämä oli seitsemäs ennätykseni hallikaudella. Tämä on pariin vuoteen ensimmäinen kerta, kun juoksee semmoisia aikoja, joista voi olla ylpeä, Korte hehkutti maalissa.

Finaalissa vauhti riitti vielä aikaan 7,59. Sillä Korte jäi kuudenneksi eli loppukilpailun viimeiseksi, mutta se ei iloista tunnelmaa juuri latistanut.

– Olen aina niin huono pikajuoksija, ja nyt pääsen SM-hallien finaaleihin Suomen nopeimpien naisten kanssa, niin onhan se hienoa. Finaalissa lähtö oli vähän heikko, mutta enkka välierissä, niin siinä täyttyi jo kaikki mikä oli tavoitteena.

Suomen mestaruuteen juoksi ennätyksellään 7,39 Anna Pursiainen ennen loukkaantumisten jälkeen paluuta virittelevää Nooralotta Neziriä. Nezirin finaalikellotus oli 7,46.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?