Sara Kuivisto julkaisi upean kuvasarjan häistään – paljasti uuden sukunimensä

Tähtijuoksijan hääkuvat säkenöivät kaunista syyspäivän tunnelmaa.

Sara Kuivisto jakoi tunnelmia hääjuhlastaan Instagramissa.

4.10. 10:22

Juoksija Sara Kuivisto julkaisi Instagramissa valloittavan kuvasarjan häistään. Hän avioitui viikonloppuna Porvoossa pitkäaikaisen kumppaninsa Olli Lappalaisen kanssa.

Kuvasarjaan on ikuistettu tuore aviopari suutelemassa alttarilla ja astelemassa ulos kirkosta. Lisäksi mukana on kaksi syksyistä muotokuvaa ja pari otosta hääjuhlasta.

– Myötä- ja vastoinkäymisissä, Kuivisto kirjoittaa päivityksensä kuvatekstissä hääemojien kera.

Kuvissa näkyy hyvin tähtijuoksijan hääpuku, jonka yläosaa koristavat kauniit helmikirjailut. Puvun alaosa on yksinkertaisen tyylikäs, ja sen selkämystä koristaa pitkä rivi nappeja.

Sulhasella on yllään tumma puku ja vaaleanharmaa liivi sekä rusetti.

Instagramista selviää, että 800 ja 1 500 metrin SE-nainen otti avioliiton myötä käyttöönsä miehensä sukunimen. Siispä Kuivisto tunnetaan jatkossa nimellä Sara Lappalainen.

Juoksijatähden tuore Instagram-julkaisu on kerännyt vuorokaudessa yli 5  700 tykkäystä ja satoja kommentteja, joissa onnitellaan tuoretta avioparia.

Omat terveisensä päivityksen kommenttiosioon ovat jättäneet muun muassa aitajuoksija Annimari Korte, korkeushyppääjä Heta Tuuri, seiväshypyn EM-kultamitalisti Wilma Murto, aituri Viivi Lehikoinen ja kiekonheittäjä Salla Sipponen.

– Onnea! Ja mikä ihana morsiuskimppu, entinen ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräinen kirjoittaa sydänemojien kera.

– Ihana pari ja ihania kuvia. Paljon onnea Sara ja Olli, juoksijakollega Eveliina Määttänen täydentää.

Tuoretta avioparia yhdistää rakkaus urheiluun. Morsian on kotimaan kiistaton keskimatkojen kuningatar, ja hänellä on taskussaan 800, 1 000 ja 1 500 metrin Suomen ennätykset.

Sulhanen taas tunnetaan jääpallomaalivahtina. Viime vuosina hän on kokeillut siipiään myös maantiepyöräilyssä.

Pariskunnan viimeinen vuosi on ollut vaikeuksien värittämänä. Olli Lappalainen loukkaantui vakavasti kaaduttuaan kesäkuussa maantiepyöräilyn SM-kisoissa. Hänen kallonpohjansa murtui, ja ensimmäiset neljä päivää onnettomuuden jälkeen hän oli koomassa.

Entinen Sara Kuivisto, nykyinen Lappalainen, taas kärsi keväällä sitkeästä suolistoloisesta, joka lykkäsi naisen kisakauden alkua heinäkuun lopulle. Yleisurheilun MM-kisat jäivät välistä, mutta EM-kisoissa hän sai pukea ylleen sinivalkoiset värit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?