18-vuotiaan italialaisurheilijan penis pullahti ulos – kilpailu meni pilalle

Kymmenottelija avasi tilannetta myöhemmin omalla Instagram-tilillään.

Italialaiselle kymmenottelijalle kävi ikävä kömmähdys alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa Kolumbiassa torstaina, kertoo muun muassa New York Post.

18-vuotias Alberto Nonino aloitti 400 metrin juoksun vahvasti. Hän oli kärkivauhdissa, kunnes joutui hidastamaan vauhtiaan yllättävästä syystä: italialaisurheilijan sukuelin pullahti ulos lyhyistä urheilushortseista.

Nonino yritti korjata tilannetta peittämällä haaraväliä kädellään. Miehen huomio siirtyi kuitenkin liikaa pois juoksusta, ja hän ylitti maaliviivan lopulta joukon viimeisenä.

Italialainen kommentoi tilannetta myöhemmin Instagram-tarinassa.

– Haluaisin puhua kohusta, joka on ollut käynnissä blogeissa ja sosiaalisessa mediassa noin ylipäätään. Olen tietoinen, että tilanne oli vahinko ja haluaisin kertoa teille, että tiedän asian herättämistä reaktioista. En halua, että lähetätte minulle linkkejä asiaa käsitteleviin blogeihin.

– Yritän nauraa koko jutulle, mutta heti tapahtuneen jälkeen minusta tuntui kauhealta. Olen kiitollinen kaikille ystävilleni ja perheelleni, jotka auttoivat minua pääsemään yli tapahtuneesta, Nonino kirjoitti Instagramissa.

Suomalaisurheilijat ovat menestyneet nuorten MM-kilpailuissa hienosti. Muun muassa seitsenottelija Saga Vanninen nappasi mittelöstä kultaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?